Konu: Leonell_Rose  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 23.04.2021 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonell_Rose @Lordusbackinbusiness

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
spawn kill

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sivil karakterim bulunuyor, hiç bir şekilde adamı tanımıyorum. İçeriye girdiğim gibi pizza stack tarafına pusulmuş, spawn kill yapıp beni yere düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): burası tdm sunucusu değil, pizza dilimi yemeye gelen story rolü yapan bir adama sıkması yasaklanmasına sebep.

#1 - 23.04.2021 22:17
Selamlar, dışarıda bana sıkan kişiyle aynı anda içeriye giriyorsun. Seni arkadaşı sanabilirim, aktif bir savaştayız aynı anda savaşta olduğumuz kişiyle içeriye giriyorsun. Bilmiyordum, beraber girdiğiniz için karıştırabilirim sizi. Kusura bakmayın, videoda görülüyor aynı anda giriyorsunuz. İyi roller. Arkadaşınla beraber haberleşip içeriye giriyorsun zaten belli video fotoğrafından arkadaşının sıktığı ssi var, beraber giriyorsunuz benim sıkmamı bekleyip dm üzerinden şikayet açıyorsunuz. Spawn kill yok, girdikten sonra 3 saniye bekliyorum, sonra sen koşmaya başladığında zaten düşürüyorum, haraket edebildiğin zaman sıkmaya başlıyorum. Attığın videoda görülüyor, aynı anda giriyorsunuz.

IC'de brystal üzerinden kişilerle konuşmuşsun zaten videoda yansıyor,
Spoiler: GösterGizle
Khyree_Morris, brystal üyesi ;

Terrell_Fulton ile girdiğinin kanıtı ;

Zaten ssde görüyorsunuz, koştuğu zaman sıkıyorum.

Şu ss'e tekrar bakabilirsiniz, Terrell_Fulton canını fullemek için oyundan çıkıp tekrar giriyor.

İki ss daha yakaladım, bana burada arkadaşın sıkıyor ve sen onu izliyorsun bekliyorsun.

« Son Düzenleme: 23.04.2021 22:54 Lordusbackinbusiness »

#2 - 23.04.2021 23:24
Herhangi bir birlikte değilim ve sen içeri giren bir adamı kafana göre sıkamazsın. Sen benim Terrell Fulton karakterini tanıyıp tanımadığımı bilemezsin. Bu bildiğimiz rasgele insanlara sıkmak olur. Sizin gibiler sıkarak sunucuyu tdm serverına çevirdiniz. Khyree_Morris karakterinin yazdığı bana değildi bunuda düzelteyim. İçeriye girdikten sonra sıkarak direk spawn kill yapıyorsun, hiç bir şekilde beni beklemiyorsun. Bende kaçmak için koşuyorum ve bayıltıyorsun. Daha fazla ileti atmayacağım, İyi forumlar.  :vice:

#3 - 23.04.2021 23:26
Herhangi bir birlikte değilim ve sen içeri giren bir adamı kafana göre sıkamazsın. Sen benim Terrell Fulton karakterini tanıyıp tanımadığımı bilemezsin. Bu bildiğimiz rasgele insanlara sıkmak olur. Sizin gibiler sıkarak sunucuyu tdm serverına çevirdiniz. Khyree_Morris karakterinin yazdığı bana değildi bunuda düzelteyim. İçeriye girdikten sonra sıkarak direk spawn kill yapıyorsun, hiç bir şekilde beni beklemiyorsun. Bende kaçmak için koşuyorum ve bayıltıyorsun. Daha fazla ileti atmayacağım, İyi forumlar.  :vice:
Arkadaşınla beraber giriyorsun, ben de dışarıda çatışıp içeri girdiğim için seni de brystalden sanıyorum ve sıkıyorum, burada bir ihlal yok. Arkadaşını dışarıda bekliyorsun, aynı anda giriyorsunuz, bilerek yaptığın çok belli. Bu kadar ooc kin yapmanıza gerek yok, ıc ooc arkadaş olduğunuz videodan belli, videonun kapak resminden belli, ıcde brystal üyesi ile konuştuğundan belli. Amaç, dmden şikayet oluşturayım  ceza alsın.  :-\

#4 - 23.04.2021 23:36
Sen kimsin ki sana kin duyıyım? Adını bilmem etmem, tanımam senin gibileri, Rose. Videoda her şey belli, ic fulton karakterini tanımıyorum. Yetkili kararını bekle.

#5 - 30.04.2021 03:58
Gereksiz yere şikayette tartışmanın anlamı yok. Sistemsel olarak birlikte olsa dahi geçmişinize dayanan aktif bir rol yoksa sıkamazsınız kişiye. Her zaman söyleniyor, birlik kurallarında da yer alıyor. Sivil toplulukların olduğunu unutmayın, dikkatli olun diye. Pizza Stack içerisine girip içeriye gireni -düşmanınızın arkadaşı olsun, olmasın- ateş edip sebepsiz yere kişileri düşüremezsiniz. Ceza alacaksınız.