Konu: [23.04.2021] Jocquise Lampkins | REVENGE KILL  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 12:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jocquise Lampkins @CheffOfficial

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyrie_McKenzie @h4rley , Laymore_Linzell @brutall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/04/2021 - 23:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.
Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 22/03/2021 tarihinde gece saatlerinde kişiyi vurduk, vurduğumuzun kanıtı olarak hasar loglarını da kanıtlara bıraktım. Kişi bu sabah bir SS'ini gördüm ve evet kendi SS'i ile kendi başı yandı, ona açtığım bu 2. şikayet ve üstelik karakteri 37 seviye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Jocquise Lampkins'in vurulması
Spoiler: GösterGizle

Jocquise Lampkins'in vurulmasına rağmen sıkması
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 23.04.2021 13:51 CornettoRX »

#1 - 23.04.2021 13:54
Maske_19344 benim arkadaşı ben vurdum, tekrarında gece böyle bir garip olay döndü ve RK kuralını düşünmeden sıkmak için çiğneyip köşeye attı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.04.2021 17:37
Selam. RK'lı olduğum sırada çatışma çıktı, izlemekle yetindim. Çatışma sonrası düştüğünde daha önce sizinle de çokça rol yaptığım için samimiyete güvendim, hatıra ss'i aldım. Ateş etmeme dair bir ss bulunmuyor. Eğer ateş etseydim RK ihlali olurdu, olmadı.

#3 - 23.04.2021 18:27
Merhabalar,
Jocquise karakteri görüntüde bir kişiyi düşürdüyse bunun hasarlar kaydını buraya atabilirdiniz,
Selam. RK'lı olduğum sırada çatışma çıktı, izlemekle yetindim. Çatışma sonrası düştüğünde daha önce sizinle de çokça rol yaptığım için samimiyete güvendim, hatıra ss'i aldım. Ateş etmeme dair bir ss bulunmuyor. Eğer ateş etseydim RK ihlali olurdu, olmadı.
burada denildiği gibi sadece SS alındıysa bir sorun yok fakat bu durumlarda daha dikkatli olmaya özen gösterin @CheffOfficial
Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.