Konu: [22/04/2021 - Veshone_Carson] - Fear RP  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 03:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Veshone_Carson - @Kawa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsünde

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabasıyla geldi, rahat bir tavırla onaylı hood içerisinde uyuşturucu ikram etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

« Son Düzenleme: 23.04.2021 08:22 Moruk »

#1 - 23.04.2021 08:28
Fear RP kural ihlali tam olarak nerede?

1.) Şeker derken uyuşturucuyu kast ettiğimi nereden çıkarıyorsun
2.) Şeker lazım mı dedikten sonra "Siktir git" şeklinde bir tabir kullandın ve ısrar etmeden gittim. Fear RP yaptıgım için ancak o kısım işinize gelmediği için şikayete eklememişsiniz.
3.) Burada herhangi bir Fear RP ihlali bulunmuyor tek söylediğim "Şeker lazım mı?" eğer buna Fear RP ihlali diyorsanız sizin rol seviyenizi ortaya çıkartır.

#2 - 23.04.2021 09:53
Fear RP kural ihlali tam olarak nerede?

1.) Şeker derken uyuşturucuyu kast ettiğimi nereden çıkarıyorsun
2.) Şeker lazım mı dedikten sonra "Siktir git" şeklinde bir tabir kullandın ve ısrar etmeden gittim. Fear RP yaptıgım için ancak o kısım işinize gelmediği için şikayete eklememişsiniz.
3.) Burada herhangi bir Fear RP ihlali bulunmuyor tek söylediğim "Şeker lazım mı?" eğer buna Fear RP ihlali diyorsanız sizin rol seviyenizi ortaya çıkartır.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=106989.msg433332#msg433332 - Böyle bir konuya rast geldim, neredeyse aynı.

1) Karşındakiler IC/OOC çocuk değil.
2) Onaylı Hood'da uyuşturucu satmayı göze almışsan, Fear RP ihlali zaten yapmışsındır.
3) Ben demiyorum, sadece böyle bir ihlal varmış. Ben de gereken şikayeti oluşturuyorum.

#3 - 23.04.2021 18:06
Veshone uyarı alıyorsunuz. Bu tip rollerinizi dikkatli yapmalısınız. Onaylı Hood bölgesinde gidip "şeker lazım mı, şeker vereyim mi zenci, uçan balon ister misin, disko bisküvisi lazım mı" diye söylenip de kişilere karşı uyuşturucu satışına girmeyin.