Konu: [22.04.2021 - Troi Leka - Brandon Frasheri] HATALI ROL BİLGİSİ  (Okunma sayısı 782 defa)

#0 - 23.04.2021 03:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
@IDGAF
@akbiyikcinarr
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Metagaming-Mix
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Metagaming-Mix Ck izni sormadan karakteri öldürüyorlar
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A
Brandon Frasheri karakteri kandırma rolü yaparak beni motora bindirip kaçırdı, ormana götürüp benı bogdaniler gönderdi senin ölmeni istiyorlar dedi sonra silahıyla benı vurdu sonrada yere düşme rolü yaptım bende ck izni falan istemedi sonrada /do dan bogdaniden ayrıldığı için bu tarihte ölmüştür emotesi attı. gerekli cezayı almalarını istiyorum ve ayrıca Troi Leka karakteride  videolarda göreceğiniz üzere pmden yazıyor bu ayrı bir suç benım rol keyfımı kaçırdılar gerekli cezayı almalarını istiyorum. O zaman ben mesela gideyim Kasparovun kafasına silah tutayım arkadan emoteyi verip öldüreyim böyle saçma olay varmı.
« Son Düzenleme: 23.04.2021 05:50 serkanucar08 »

#1 - 23.04.2021 04:04
Müsait olduğumda gerekli savunmamı yapacağım.

#2 - 23.04.2021 04:21
Selamlar dostum,

Öncelikle sen çok yanlış anlamışsın, bildiğin üzere eskiden BOGDANİ mafya birliğinde rol yapıyordun burada rol yapmayı bırakıp GRECO birliğine gittiğin için seni CK ettim bu gayet normal bir şey, sen gerçek hayatta bir mafya ailesinden ayrılsan başka birisine gitsen gelip senin kafana sıkmazlar mı? Sıkarlar evet. Diyeceklerim bu kadar iyi forumlar dilerim.
[/i]
« Son Düzenleme: 23.04.2021 04:23 akbiyikcinarr »

#3 - 23.04.2021 04:32
Dostum öncellikle merhaba senin benden ck izni istemen gerekiyordu /do dan hiçbirsey olmadan sen beni öldüremesin beni değil sadece hiç kimseyi öldüremesin evet önceden bogdanideydim oradan grecoya geçtiğim doğrudur ama ben o /do dan sorman lazımdı benimde onu kabul etmem lazımdı senin yaptığın rol rol değil. ama onun rolünü yaptım ben mail üzerinden ayrıldığımı söylemiş gibi senin bu yaptığın rol ihlale giriyor bende o zaman senin arkana geçip kafandan vurayım öldü emotesi atayım öyle bir dünya yok kısaca adminler gerekeni yapar o yüzden gönlüm ferah sende gönlünü ferah tut bir dahada böyle olayları yapma.@akbiyikcinarr

#4 - 23.04.2021 04:39
Suç ağının içinde önemli bir takım bilgilere sahipti, üstü kapalı bir takım planlarımız vardı. Aktif savaşmıyorduk, kuyu kazıyorduk. Greco birliğine  geçiş yapınca öldürmek durumunda kaldık.
CK için izin verdikten ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünün iptalini isteyemezsiniz. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.
İllegal oluşum liderleri, sırf birlikte 24 saat geçirdiği için kafasına göre herhangi bir üyeyi CK edemez. Geçerli bir gerekçesi olmak zorundadır.
Bizim geçerli bir sebebimiz olduğu için öldürmek zorunda kaldık.

PM kanalından teyit etmek istedim, CK verip vermediğini. Sonrasında bana verdiği cevap bu olmuştu. Aslında CK verip vermediğini sormam saçma. Çünkü birliğimin R19 rütbesine sahip kişisiyim ve birliğimde bir haftadan uzun bir süre kalan birini öldürme hakkımın bulunduğunu düşünüyorum. İlk başta dediğim gibi çoğu planlarımıza dahildi kendisi. Başka bir şey söylemeye gerek duymuyorum yetkili kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 23.04.2021 04:51 IDGAF »

#5 - 23.04.2021 04:47
Dostum öncellikle laflarına dikkat etmeni belirtirim, düşük rol bilgisi falan ne o kadar levelim var o kadar rollerim var sen bana böyle bir laf söylemen bana söylenmiş kötü bir cümledir sen bana böyle bir cümle kuramasın dost. @IDGAF Adminin kararını bekliyorum.

#6 - 23.04.2021 04:50
Dostum öncellikle laflarına dikkat etmeni belirtirim, düşük rol bilgisi falan ne o kadar levelim var o kadar rollerim var sen bana böyle bir laf söylemen bana söylenmiş kötü bir cümledir sen bana böyle bir cümle kuramasın dost. @IDGAF Adminin kararını bekliyorum.

Gönlün kalmasın dostum hemen siliyorum o bölümü. Ama rol destek almanı öneririm.

#7 - 23.04.2021 04:53
Dostum ben asıl senin rol destek almanı öneririm sen bana rollumü aşağılama hakkını kimse sana vermiyor ve benim rollerimi asağılıyamasın dostum bunu da söylüyeyim. @IDGAF

#8 - 23.04.2021 05:06

Admin kararını bekleyebiliriz gerçekten.  :)

#9 - 23.04.2021 05:37
bu arada Ben orda role devam etmem gerekiyordu rapor attim bakmadilar geri iptal ettim sizin yaptiginiz ihlal ihlal olarak karsilik versem farkimiz kalmaz.