Konu: Eva Cudmore - Noob DM - Emotesiz İşlem - GBI.  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 03:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eva Cudmore @burakicbudak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Emotesiz İşlem, Güvenli Bölge İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'e gittim, orada sıramı bekledim ve Eva karakteri seti bittikten sonra Kevin karakteri ile role girdi, GYM'in bittiğini sandım ve biraz bekledim, ardından devam etmeyince sıramın geldiğini düşünüp sete başladım, ardından kişi sırasını çaldığımı söyledi, setim bitince sırayı tekrar ona verecektim fakat Noob DM atmaya başladı ve ardından beni yaralıya düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın yapacağı savunma " Ukalaca konuştun, sıramı çaldın. " tarzı olacak, bu şeyler IC şeyler ve bu tarz şeylere OOC ihlallerle karşılık vermesi çok yanlış. Ek olarak orada çete lideri bir karakter yönetmeme rağmen ukalaca konuşmadım ve düzgün bir dille sıramı beklediğimi dile getirdim.
Yapacağı hiç bir savunmaya karşılık vermeyeceğim, yaptığı ihlal bariz ortada ve yukarıda Kevin'le role girdiği gözüküyor.

« Son Düzenleme: 23.04.2021 16:05 Cross »

#1 - 23.04.2021 03:36
Arkadaşıyla PM'den hakkımda küfür etmesi çok üzücü, hatalı olduğunu belirtti lakin son mesajlaştığı kişi ben olduğum için mesaj bana geldi, şikayet açtığımdan dolayı böyle bir tutum sergilediğini düşünüyorum. Bir GYM sırası için böyle şeylerin yaşanması hiç hoş değil. Ekran görüntülerinde her şey belli, sıra çalmadım ama çalmam IC bir olay.  Buna OOC sinirlenip emote vermeden güvenli bölge de beni yaralıya düşürüyorsun. Dediğim gibi sıranı çalmam IC bir olay ki çalmadım. Ekran görüntülerimde Kevin karakteriyle role girdin ve GYM seti boş kaldı, ben de biraz bekledim ve siz rol yapmaya devam edince gidip kas yapmaya başladım. Her şey ekran görüntülerinde bariz ortada. PM'den bir küfür daha gelmezse ekleme yapmacağım.
« Son Düzenleme: 23.04.2021 16:06 Cross »

#2 - 23.04.2021 04:09
Üzgünüm Kevin dibime girdiği için ona yazma suretinde bulundum ve hemen spora başlayınca sinirlenip vurdum çünkü diğer dambıl çalışma alanı'da boştu.İkinci ss'de ise sana karşı bir küfür etmedim arkadaşıma yapılan bir haksızlıktan ötürü ettim ve sana geldi hatalı olduğumu'da belirttim.

#3 - 23.04.2021 18:11
Ceza alacak.