Konu: Marcus Caesar | DM  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2021 02:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus Caesar @Merthetrouble Callum Quintet @nonsense41

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Duane Fisher @Makaveli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.04.2021 - 01:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde rol yapmak için Idlewood 415. sokakta arkadaşım @Makaveli ile takılıyorduk, muhabbet ediyorduk. Marcus karakteri bir anda rolümüze damlayıp karakterime küfürler etti. Alttan almama rağmen agresifliğine devam etti. Bende arkadaşıma gidelim burdan dedim, biz giderken Callum karakteri bize küfürler edip el hareketleri çekti. **Arkalarını döndüklerinde** arkalarından /wank 2 animasyonu atıp yoluma devam ettim. Marcus karakteri bir anda desert eagle çekip bize sıkmaya başladı. Beni ve Duane Fisher karakterini düşürdüler. Hadi gördüler diyelim, ufak bir el hareketinden dolayı birine sıkılacağını beklemezdim. DM yaptılarını düşünüyorum ve şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.04.2021 11:48
Selam. Kanıt diye koyduğun ss'te sadece yaralı olduğun ve seni vuran kişinin Marcus karakterim olduğu gözüküyor. Rolün ss'lerini eklemeyi mi unuttun? Şikayetçi olduğun kısımları eklendiğinde savunma yapacağım.

#2 - 23.04.2021 13:53
Öncelikle selam, şikayette benim de adım varmış ama olayın benle alakalı olan tek yeri emote sanırsam. Dediğinize göre size el hareketi çekip hakaret etmişim, konu ile alakalı ekran görüntüsü varsa atabilirsin. İyi ve seviyeli forumlar  :sampanya:

#3 - 23.04.2021 18:00
Kanıtlar yetersiz, yeterli kanıtları toplayıp şikayeti öyle oluşturun. K&A