Konu: Maske 30899 / Cruzz Lee / Manfredo Fontana - Death Mach  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.04.2021 23:20
Öncelikle saldırı yapmamız için gerekli bir açıklamamız var, kişiler bizle dost oldular ve ardından bize ihanet edip saldırıda bulundular, biz de bu sebeple kişilere baskında bulunduk. Gidip gelme olayları ise HP doldurmanın hiçbir alakası yoktur,  zaten kişilerde silah yoktu ve hiçbirimizin HP'si düşmedi. O olay sadece mermiciden mermi almaktı.

Yanımızda silah vardı, elimizden geldiği kadar sıktık ve canınız azalmıştır. Silah yoktu savunması geçersizdir. Silahımızın olduğu kanıtı ise chat'deki emotelerdir.

Öncelikle şu videodan bakabilirsiniz;
=116 Video'da sadece Ruslan Greco'nun elinde silah bulunmakta ve kimseye hiçbir hasar verememiş, bu yüzden biz HP doldurmak amaçlı gittik sayılmaz. Ayrıca arkadaş hala kişiye hasarda bulundum diyorsa elinde de ss varsa atsın, görelim.
Bu ikinci baskınınız, ilk baskında Ruslan deagle çekiyor. Canınız azaldı ilk baskının video görüntülerini atarsan kesin bir şey söylenebilir.  :)

#11 - 22.04.2021 23:39
Fazla chat e gerek yok admin kararı.

#12 - 23.04.2021 00:32
Öncelikle saldırı yapmamız için gerekli bir açıklamamız var, kişiler bizle dost oldular ve ardından bize ihanet edip saldırıda bulundular, biz de bu sebeple kişilere baskında bulunduk. Gidip gelme olayları ise HP doldurmanın hiçbir alakası yoktur,  zaten kişilerde silah yoktu ve hiçbirimizin HP'si düşmedi. O olay sadece mermiciden mermi almaktı.

Yanımızda silah vardı, elimizden geldiği kadar sıktık ve canınız azalmıştır. Silah yoktu savunması geçersizdir. Silahımızın olduğu kanıtı ise chat'deki emotelerdir.

Öncelikle şu videodan bakabilirsiniz;
=116 Video'da sadece Ruslan Greco'nun elinde silah bulunmakta ve kimseye hiçbir hasar verememiş, bu yüzden biz HP doldurmak amaçlı gittik sayılmaz. Ayrıca arkadaş hala kişiye hasarda bulundum diyorsa elinde de ss varsa atsın, görelim.
Sana değil dikkat edersen önce arkadaki ve araçtaki kişiye sıktım ve vurdum kişilere yanıtlanmasını bekleyebiliriz.

#13 - 23.04.2021 18:25
Manfredo karakteri RK yaptığı için ceza alacak. Buna ilişkin olarak o bölgedeki sivil topluluğa da dikkat etmelisiniz. "Yanlış yerde, yanlış zaman" cümlesini tamamen yanlış anlıyorsunuz, böyle bir rol yapamazsınız. Hiçbir suçu olmayan, daha önce sizinle role girmeyen insanlara ateş edemezsiniz.

30899 ve Cruzz Lee'de DM suçundan ceza alacaklar.