yukarıda christan desmond beni aradı demiştin fakat chatlog öyle bir şey yok. üzerine iki dakika önce oyuna girmişsin, hemen oraya geliyorsun. biraz garip olmuş, ne için girdiğin belli. onaylı hood baskını olayında ben yoktum, olmadım. team75'in onaylı hoodunu basmalık bir durum yok, christian desmond ile silahlı çatışma oldu. ikimiz arasında, sen geldiğin zaman sanada sıktım. bu kadar, düşen taraf sen oldun. onaylı hood basmak için üç kişi gerekir diye söylemişsin. orada zaten üç kişiyiz, iyi bak. dışarıda christanı bekliyorduk, sen gelince karşılığını aldın. senin hoodunda, seni vurmak gibi bir durum yok. rolde stance bulunuyordu. eğer hata olduğunu görseydi, işlem uygulardı. ronald livingston arabası ile arkaya kadar kovaladı, team75 üyeleri ve hoover üyeleri ile baya kovalamaca döndü.
sıkma olayına geliyim, arabadan indiğim gibi sol clicke basıyorum, crosshair açmadan hatalı bir şekilde. bu rolde senden üstün bırakmıyor, ben altta kalıyorum hatta. sonradan arkaya doğru koşuyor, emotemi verip sana sıkıyorum.
khyree morris, jatevion oneil, terrell fulton.

mix ile alakası yok, uzun süredir dışarıda desmond'u bekliyorduk. senden önce oradaydık, geldiğini görünce üzerine geldim.

team75'in hoodunu basmak gibi bir durum yok, olmadı. rolde onların hoodunda adam vurduk diye, Khyree Morris'i kovalayıp vurdular, stance bunu doğrulayabilir. benide kovaladılar hatta, her olayda şikayet açman seni komik düşürür.

hatalı emoteler demişsin, kendi emotelerinize bakın. 'cinayet silahnı çeker' bunu mu yazmam gerekiyordu? :p
vurulduktan sonra, aktif rol ortamında /b kullanman komik geliyor. bundan dolayı başka bir şikayet oluşturacağım, diğer şikayet şablonunda görüşürz.

hiç bir şekilde team75 üyesine, hood içerisinde sıkılmadı. üç kişi olmamıza rağmen odak sendin, hoover birliği. başkasının onaylı hooduna kaçarsan orada vurulman normal, böyle düşündüm.