Konu: DeShea Malaek İzin gerektiren roller.  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeShea Malaek @manuelzenbi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ocean'da olan arkadaşlar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.

GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar Ocean barda normal bi şekilde duruyordum arkadaş gelip saçma sapan Emotlar verdi kendisini pmden uyardım şikayet açmamı söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını istiyorum, böyle rollerden rahatsızlık duyuyorum.

#1 - 22.04.2021 00:06
rus karakterler a ile biter ahbap

#2 - 22.04.2021 00:08
merhaba Raisa! Bu tarz rollerin yasaklı olmadığını herhangi bir şekilde tacize girmediğini belirtmek isterim. Burada abatılacak bir durum yoktur, dilersen beni pm üzerinden uyarırsın. Bende sürdürmem, gayet doğal. Bir çok roleplay sunucusunda oyun oynadım. Fakat böyle bir şikayet ile ilk kez karşılaşıyorum.  Aslına bakarsan /me kişinin kalçasını keser. Bu emote'da dediğim gibi abartılcak bir şey yok. Kısacası, gereksiz bir şikayet.

Sonuç olarak, Amerika gibi bir yerde, hatta Vice da bu rolü döndürmem çok doğal. Müslüman bir ülkede yaşamıyoruz ve, Crossarms'ın üstüne lean 1'in sokak ortası çekildiği bir yerde roleplay yapıyoruz. Yakaladın mı dostum? Bundan rahatsız olmayan bir çocuk kalçasının kesilmesinden de rahatsız olmamalı, en azından ben böyle düşünüyorum. Daha fazla uzatmayacağım. Şikayetin en kısa sürede sonuçlanması taraftarıyım. Kişiyi her hangi bir şekilde taciz etmiyorum.   :sampanya:

Bir şeye de değinmek istiyorum, normal bir şekilde durmuyordu, verdiğin anim /sexy 4 dostum. Yalansa yalan de?  + olarak Karakter zaten pislik bir şey, bu tarz roller yapıyorum yani. Serseri.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 00:19 manuelzenbi »

#3 - 22.04.2021 09:04
Seni pm üzerinden uyardım verdiğin tek cevap "şikayet aç" oldu.

#4 - 22.04.2021 16:02
Bu tip roller Vice Roleplay bünyesinde yasaklanmış durumda. Karşı tarafa bu tip emoteler verip de onu rahatsız edemezsiniz. Uyarıyorum, tekrarında ağır ceza alacaksınız.