Konu: Mado_Agoyan / Rafayel_Moses şikayet [21.04.2021]  (Okunma sayısı 1057 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.04.2021 13:59
Gerekli olan cevapları verdim, kişileri belirli aralıklarda düzenli olarak vurduğum için ooc kin yapmaya başlamışlar. Şikayet üzerinden saldırıyorlar. Konu kilitlenirse memnun olurum, suçumu inkar etmiyorum kişileri ıc vurdukça buraya yazıyorlar anlam veremedim. Lütfen IC saldıralım.

#21 - 22.04.2021 14:10
Gerekli olan cevapları verdim, kişileri belirli aralıklarda düzenli olarak vurduğum için ooc kin yapmaya başlamışlar. Şikayet üzerinden saldırıyorlar. Konu kilitlenirse memnun olurum, suçumu inkar etmiyorum kişileri ıc vurdukça buraya yazıyorlar anlam veremedim. Lütfen IC saldıralım.

Bu şikayetin açılmasının ardından mekan basarak asıl OOC Kin'i sizlerin yapıyor olduğunu düşünüyorum, zaten demiş olduğun "kişileri belirli aralıklarda düzenli olarak vurduğum için ooc kin yapmaya başlamışlar" lafından da bu açık bir şekilde belli oluyor. Dün sabah barda olay kapanmışken akşam şikayetin açılmasının ardından gelip mekan taramaya başlıyorsunuz.

Yazacak başka bir şeyim yok durum gayet açık. Ben de @Realin arkadaşım gibi olayı yetkililere devrediyorum.
« Son Düzenleme: 22.04.2021 14:27 gunesilhan9 »

#22 - 22.04.2021 14:27

Keşke en başından yetkililere devretseydiniz üç sayfa yazı yazdınız. 500,600 dk hapis yemem için elinizden geleni yapıyorsunuz, çabalarınız takdire şayan.

#23 - 22.04.2021 14:50
Attığınız iftiralarla Adminleri kandırmaya çalıştığınız gibi video'lu örnekler verince ne hikmetse savunmanız sona erdi. tabiiki de böyle bir şey yapacağım. IC bir olayı OOC kin'e bağlayıp şikayete atan kişi sizsiniz, ortada yaptığım bir hata falan olduğunu düşünmüyorum. Ki videoları ve ss'leri defalarca kontrol ettim ve yaptığım bir hata yok, olay sizin yaptığınız hatalar. Eğer siz bize iftira atarsanız ve diğer insanları kandırmaya çalışırsanız doğal olarak savunma yaparız, sizin de bir eksiğiniz yok, üç sayfa şikayet oldu diyorsunuz ama bakıyoruz ki önünüze işlediğiniz suçlar için kanıtlar koyduğumuzda inkar ediyorsunuz, savunmamı yaptım, karar verilebilir diyorsunuz. Şikayet sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 22.04.2021 16:28 Realin »

#24 - 23.04.2021 01:05
Ortada admin kandırma gibi bir durum yoktur, illegal rol yapıp yerden kalkamayan siz forumdan esiyorsunuz dostum. "İftiracı" falan bu ithamlar hiç hoş değil lütfen ooc bir ortamda benimle konuşurken üslubunuzu takının. Bugün oluşum liderinizce Discord üzerinden konuştuk çok efendi birisi lütfen ondan birşeyler kapın.
 Farklı sorunlarınız varsa discord üzerinden istek gönderin oradan konuşuruz, üç sayfa keşke oluşum tanıtımınıza kassaydınız dostum.

#25 - 23.04.2021 11:15
Ortada admin kandırma gibi bir durum yoktur, illegal rol yapıp yerden kalkamayan siz forumdan esiyorsunuz dostum. "İftiracı" falan bu ithamlar hiç hoş değil lütfen ooc bir ortamda benimle konuşurken üslubunuzu takının. Bugün oluşum liderinizce Discord üzerinden konuştuk çok efendi birisi lütfen ondan birşeyler kapın.
 Farklı sorunlarınız varsa discord üzerinden istek gönderin oradan konuşuruz, üç sayfa keşke oluşum tanıtımınıza kassaydınız dostum.

Oluşum tanıtımları konumuzla bu şikayetin ne ilgisi var? Biz burada hakkımızı arıyoruz, kendi birliğimizin sayfası ile ne yapacağımızın da sizi ilgilendirdiğini zannetmiyorum. Konuyu farklı yerlere çekip tahrik etmeye çalışmayın lütfen. Yetkililer ilgilensin bu saatten sonra.

#26 - 02.05.2021 02:41
Şikayet aktifliğini sürdürüyor.

#27 - 02.05.2021 19:23
Arkadaş biraz sabırsız gibi bir an önce cezamızı alalım en iyisi :D

#28 - 02.05.2021 19:48

RK Kural ihlali - Brawl kural ihlali  - Powergame - NonRP - BugAbuse - Silah Kural İhlali (Arkadaşın bana açtığı şikayet başlıkları)

Kişi ooc kinli olduğu için  sunucunun bütün ihlallerini eklemiş, ufak bir açıklama yapmak istiyorum.
1-  İzinli bir brawl olmadığı için ateş edebilirim, do kanalından brawl izni alınsaydı ihlal yapmış olurdum fakat brawl izni alınmadı. Brawl ihlalini kabul etmiyorum.
2-RK ihlali yaptım, şahıslar elimde tüfek varken beni rk ettiği için kalkınca vurdum.
3- NonRP. Bar kavgası sonucu olan bir olay roller mantık akışına göre devam etti. NONRP suçlamasını kabul etmiyorum.
4- Bug Abuselik bir durum yok, olay süresince bug vs. kullanmadım, motorun bagajından tüfek çıkarmak başka bir ihlale giriyordu ismi aklımda değil.

Yaptığım ihlalleri zaten kabul ediyorum tekrar yazayım. (RK ihlali), (motordan uzun namlulu tüfek çıkarmak)

Göğsümde asılı bir tüfek olmasına rağmen saldırıp RK ettikleri için sinirlerime hakim olamadım ve adamları vurdum, kişilerinde hatalarını kabul etmelerini istiyorum. Ateş ederken Chicken Run yaparak kaçtığını söylemiyorum bile videoda olsaydım belirtirdim. (RK olduğumda elimde tüfek net bir şekilde görünüyor)

Arkadaşlar şikayet sayfası kastığı için savunmalarımın gözden kaçabileceğini düşündüm, son olarak temiz ve net bir savunma yapma gereği duydum.

#29 - 02.05.2021 20:33
Dostum bunu defalarca konuştuk, bu durumun devam ettikçe gerçekten çok garip yerlere gidiyor. Hâla aynı şeylerden bahsediyoruz ama buna da cevap vermem gerekiyor. İzinsiz bir Brawl diyorsun, orada yaptığımız tamamen bir Brawl çünkü olaya yumrukla başlıyorsun, ki olayı yumrukla başlatan sizsiniz ve olay esnasında hiçbir yerde silah çekip ateş etmedin yani sen de Brawl rolüne devam etmiş oldun.

Hâla daha üzerimde silah varken bana yumrukla saldırıp RK etti diyorsun. Defalarca ve defalarca söyledim, üzerine video kanıt da sundum, videoda hiçbir şekilde üzerinde silah yok, var da ben ve diğer oyuncular mı görmüyor? Ki çelişkiye bakarsak yere düşünce bile üzerinizde olmayan silah elinize gelince "bu nası elime geldi" gibi bir kelime kullanıyorsunuz, ayrıca dövüş esnasında üzerimde silah var diyorsunuz ama "adamlara girişir" gibi bir emote' veriyorsunuz, üzerinizde silah vardı, peki neden yumruk atma emotu verdiniz?

Demek istediğim şu, sürekli bu konu 3 sayfa oldu diyorsunuz ama size yaptığınız ihlallere karşılık kanıt sununca inkâr ediyorsunuz. Şikayetin üzerinden yakşalık 10 gün geçiyor ve şikayete bakılmasını istediğimde de dalga geçer bir yanıt bırakıyorsunuz. OOC kin demeniz de başka bir konu, IC'de "Kaçma Ermeni" dememi sanki bir kural ihlali gibi şikayetimin altına SS olarak atıyorsun, aynı şekilde olayın yaşandığı gün, yani bu kural ihlallerini yaptığın gün olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen hiçbir şey yok. Ama ne gariptir ki ben şikayet açtıktan yarım saat sonra elinizde silahlarla tamirhaneyi kuşatıp ateşe başlıyorsunuz.

Sizden tek bir şey rica ediyorum, zaten son savunmanızı da yapmışsınız, bu konuyu burada sonlandıralım ve şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim. Eğer bir sorunuz, konuşmak istediğiniz, eklemek istediğiniz veya üzerine tartışmak istediğiniz bir konu var ise Discord üzerinden ulaşabilirsiniz, zaten birlik yetkilisi ile yeterince konuşmuşsunuz, bana ulaşmanız zor değil.