Konu: Mobilya sistemi  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 21.04.2021 22:11
Merhabalar, uzun zamandır 'ev rolleri' çeviren çoğu arkadaşımın ve benim canımı sıkan mobilya sistemi konusuna değinmek istiyorum. Sunucuda daha önce ev satın aldığımda hazır interior kullanmıştım. Yaklaşık iki ay önce çok sevdiğim bir dostumla ortak ev aldık ve evi onun üstüne yaptım, keyfine göre evi dizayn etmesi için ona bıraktım. İki aydır var olan /dekorasyon sistemindeki sorun canımızı çok sıkmaya başladı. Eşya sınırına takıldık, sildiklerimiz sınırdan düşmüyor, relog attığımız zaman sildiklerimiz geri geliyor ve yeni aldıklarımız kayboluyor. Sürekli zaman ve para kaybı. Hadi diyelim ki para önemli değil ama iki aydır aldığımız evi bir türlü istediğimiz gibi dizayn edemedik, çoğu yerinde eksiğimiz var. Sistem buglu, aşırı derecede can sıkıyor. Bu bugun ya da sorunun veya soruna sebep olan şeyin en kısa sürede çözülmesini talep ediyoruz. İki ay dile kolay bir süre, emin olun biz bu zaman içerisinde çok sıkıldık, çok bunaldık. Ev rollerimizi gerçekleştireceğimiz zaman hep bir eksiğimiz oldu, bir türlü istediğimizi yapamadık. Umarım kısa süre içerisinde bu konuya değinilir.
Aşağıya evden birkaç fotoğraf bırakacağım...
Spoiler: GösterGizle

Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day, rllyrïch,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.04.2021 22:26
Fotoğraflarda gözükmeyen, relog attıktan sonra tekrar yüklenecek minimum on obje daha var. Şubatta evi satın aldık. Satın aldığımızda duvarlar beyaz tuğlaydı, yerler tahta zemindi, tavanlar da yanlış hatırlamıyorsam kırmızı renkliydi. Evin dizaynını üç kere değiştirdim. Madem dedim boşa çıkan duvarlar var, alt kat, giriş, üst kat şeklinde bir ev tasarlarım dedim ve üç gün önce güncel haline getirdim evi. Müzik setleri, antika dolaplar, sandalyeler vesaire derken yaşlı karakterime ve manevi oğluna uygun olacak bir ev tasarlamaya çalıştım. Obje sınırına takılıp durdum iki ay boyunca. Aslında sistemde bazen buglar oluyordu, bir objeyi "Dur bir deneyeyim, belki olur" kafasıyla siliyordum ve kalıcı olarak gidiyordu. Sonra hop, yeni bir obje ekliyordum. "Dur bir deneyeyim, belki renkler olur." kafasıyla renkleri değiştirdim bir sabah. Güncel yeşil, gri, siyah haline getirdim. Sabahları derslerim var. Evde AFK bırakıyorum. On dakikalık aralarımda "Deneyerek" tesadüfen silebildiğim, renklerini değiştirebildiğim objeler oldu ve güncel haline bir "çapulcu" gibi -şu dilencilik edeninden- getirebildim evi. Çok uğraştım. Bugün tekrar obje sınırına takıldım. Bir yatağı değiştirecektim. Tesadüfen iki üç obje sildim, yenilerini ekledim ve 251/250 sınırına ulaşmış oldum. Sonrasında da relog atınca beş objem birden silindi. Üstelik bu silinen objeler, tamamiyle "yer kaplasın" kafasıyla eklediğim müzik seti gibi objelerdi. Çok garip hissediyorum şu anda. Yönetime güveniyorum, sistem patlak verdiğinde yönetim bir süre bu sistemi kullanmamamızı tavsiye etti. İki aydır bu konuyu açmadıysam, güvendiğim ve bu tavsiyeye kulak asmaya çalıştığım içindir. Artık bu sistem düzelmeli, düzelmesi haftalık rutin bakımda mümkün değilse, süre yetmiyorsa, planlanan büyük güncellemede düzelmeli. Veya sistem böyle devam edecekse bile, şu obje sınırı artmalı. Değil 250, 300 olsa işimi çok iyi göreceğim. Yönetimin kararına tabiyim. elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.
« Son Düzenleme: 21.04.2021 22:28 Pondicherry »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
clexy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.04.2021 12:24
Daha önceden obje silinme bugu ile karşı karşıya kalmıştım. (düzelildi.) Bunu ilk defa duydum. Eğer böyle durum varsa düzeltilmesi elbette iyi olacaktır.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
clexy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.08.2021 11:13
Bug bildirimlerini ticket üzerinden yapmalısınız. Bu tarz konularda oradan yardımcı oluyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok