Fotoğraflarda gözükmeyen, relog attıktan sonra tekrar yüklenecek minimum on obje daha var. Şubatta evi satın aldık. Satın aldığımızda duvarlar beyaz tuğlaydı, yerler tahta zemindi, tavanlar da yanlış hatırlamıyorsam kırmızı renkliydi. Evin dizaynını üç kere değiştirdim. Madem dedim boşa çıkan duvarlar var, alt kat, giriş, üst kat şeklinde bir ev tasarlarım dedim ve üç gün önce güncel haline getirdim evi. Müzik setleri, antika dolaplar, sandalyeler vesaire derken yaşlı karakterime ve manevi oğluna uygun olacak bir ev tasarlamaya çalıştım. Obje sınırına takılıp durdum iki ay boyunca. Aslında sistemde bazen buglar oluyordu, bir objeyi "Dur bir deneyeyim, belki olur" kafasıyla siliyordum ve kalıcı olarak gidiyordu. Sonra hop, yeni bir obje ekliyordum. "Dur bir deneyeyim, belki renkler olur." kafasıyla renkleri değiştirdim bir sabah. Güncel yeşil, gri, siyah haline getirdim. Sabahları derslerim var. Evde AFK bırakıyorum. On dakikalık aralarımda "Deneyerek" tesadüfen silebildiğim, renklerini değiştirebildiğim objeler oldu ve güncel haline bir "çapulcu" gibi -şu dilencilik edeninden- getirebildim evi. Çok uğraştım. Bugün tekrar obje sınırına takıldım. Bir yatağı değiştirecektim. Tesadüfen iki üç obje sildim, yenilerini ekledim ve 251/250 sınırına ulaşmış oldum. Sonrasında da relog atınca beş objem birden silindi. Üstelik bu silinen objeler, tamamiyle "yer kaplasın" kafasıyla eklediğim müzik seti gibi objelerdi. Çok garip hissediyorum şu anda. Yönetime güveniyorum, sistem patlak verdiğinde yönetim bir süre bu sistemi kullanmamamızı tavsiye etti. İki aydır bu konuyu açmadıysam, güvendiğim ve bu tavsiyeye kulak asmaya çalıştığım içindir. Artık bu sistem düzelmeli, düzelmesi haftalık rutin bakımda mümkün değilse, süre yetmiyorsa, planlanan büyük güncellemede düzelmeli. Veya sistem böyle devam edecekse bile, şu obje sınırı artmalı. Değil 250, 300 olsa işimi çok iyi göreceğim. Yönetimin kararına tabiyim. elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.