Konu: [21.04.2021] Keywon Burns - FearRP/OOC yalan  (Okunma sayısı 304 defa)

#0 - 21.04.2021 15:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Burns - @drugyss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gaetan Howell - Tate Sean / @Vicolays - @yasinsagin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.20 - 15.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP kural ihlali, OOC yalan

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar.

Brystal birliği olarak Hoover birliği ile aktif bir savaş halindeyiz. Ganton köprüsü taraflarında birliğin IC olarak tanıdığımız üyelerinden Keywon Burns'u gördük ve orada düşürdük, daha sonrasında araç ile Brystal hoodunun içindeki Gaetan Howell'ın evine kaçırdık. Kendisi Desert Eagle marka silah tarafından mermi yemesine ve bizim hoodumuzda olup sayı üstünlüğümüz olmasına rağmen Fear RP yapmıyor ve çete kültüründe blood çetecilerini aşağılayan "slob" kelimesini defalarca tekrarlıyor, ek olarak bizi alay konusu edecek bir şekilde konuşuyor. Rol bitiminde kendisini Crenshaw hoodunun biraz altında yani Ganton Köprüsü'nün yan tarafına bırakıyoruz, emote verip bacağına sıkıyoruz. Ayağa kalkma emotesi veriyor ve daha sonrasında yere düşme rolü yapıyor. Görüldüğü gibi /do bacağından mermi yedi, yaralı. yazıyor. Daha sonrasında oraya devriye atan polisler geliyor ve /do kanalından /do Keywon'da ne görüyoruz? yazında /do bacağına sorun var, topallıyor. yazdığı görülüyor. Apaçık bir şekilde polisler gelince verdiği emoteyi değiştiriyor ve OOC yalana başvuruyor.

İyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ağır ceza almasını istiyoruz.

#1 - 21.04.2021 15:56
İlk baştaki sslerde rakip çete olduğu için  biraz terslemem normal fakat fear rp'ye uydum zaten rolün çoğunda dayak yiyip veya baygın olduğum için fazla konuşamadım, ooc yalana gelince bacağımda sorun olduğunu söyledim kurşun yarası varmı dedikten sonra yok falan demedim daha oranın devamı var o kısımı almamışsın zaten yalan nerede anlayamadım? Birde o sslerde normalde yerde fall2 çekmiş bir biiçimde yatıyorum sizde buga kalmış /b den reanim deseniz tekrar çekebilirdim. Ayrıca orada çatışırken yardıma gelenleri aradığınız ssleri atabilirsen sevinirim, bana mix yapmışsınız gibi geldi motorla giderken arabayla bana çarpmasıda ayrı bir konu. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 21.04.2021 15:58 drugyss »

#2 - 21.04.2021 16:14
İlk baştaki sslerde rakip çete olduğu için  biraz terslemem normal fakat fear rp'ye uydum zaten rolün çoğunda dayak yiyip veya baygın olduğum için fazla konuşamadım, ooc yalana gelince bacağımda sorun olduğunu söyledim kurşun yarası varmı dedikten sonra yok falan demedim daha oranın devamı var o kısımı almamışsın zaten yalan nerede anlayamadım? Birde o sslerde normalde yerde fall2 çekmiş bir biiçimde yatıyorum sizde buga kalmış /b den reanim deseniz tekrar çekebilirdim. Ayrıca orada çatışırken yardıma gelenleri aradığınız ssleri atabilirsen sevinirim, bana mix yapmışsınız gibi geldi motorla giderken arabayla bana çarpmasıda ayrı bir konu. İyi forumlar.
Selam, yanıtın için teşekkür ederim. Son yazdığın konu hakkında açıklama yapayım:

O sırada Insane Club rolü için davetiye götürüyordum ve ilk önce 75 garajına gidiyordum, Ganton yolunda karşıma çıktın, senin motoruna anlık olarak yanlışlıkla çarptım. Daha sonrasında Gaetan Howell karakterini görünce yanına sürdüm, o sırada Gaetan arkasına dönüp seni düşürdü ve ben aracımla yanına geldim. Yanımdakilerde geldi. "Alın bunu." diyince role uyup araca aldım. O sırada SS'lerim bulunmuyor çünkü aracımla normal şekilde gidiyordum, aniden oldu. Başka bir açıklama yoksa kararı bekliyoruz.

#3 - 21.04.2021 16:20
Selam, yanıtın için teşekkür ederim. Son yazdığın konu hakkında açıklama yapayım:

O sırada Insane Club rolü için davetiye götürüyordum ve ilk önce 75 garajına gidiyordum, Ganton yolunda karşıma çıktın, senin motoruna anlık olarak yanlışlıkla çarptım. Daha sonrasında Gaetan Howell karakterini görünce yanına sürdüm, o sırada Gaetan arkasına dönüp seni düşürdü ve ben aracımla yanına geldim. Yanımdakilerde geldi. "Alın bunu." diyince role uyup araca aldım. O sırada SS'lerim bulunmuyor çünkü aracımla normal şekilde gidiyordum, aniden oldu. Başka bir açıklama yoksa kararı bekliyoruz.
Beni en başta araba çarpmasıyla düşürüp vurmanız zaten başlıca bir hata, dediğin gibi kararı bekleyelim. Ben teşekkür ederim.

#4 - 28.04.2021 14:29
Şikayeti geri çekiyorum, iyi roller dilerim.

#5 - 28.04.2021 22:59
K&A