Konu: [21.04.2021 - Hattie_Akon] Yaralı Kuralı İhlali, Powergaming  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2021 14:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hattie_Akon @Punchofstreets

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gaetan_Howell @Vicolays

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/04/20 11:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kuralı ihlali, Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hattie karakterini düşürüyoruz, kaçırmadan önce sistemsel yaralı süresini bekliyoruz. 180 saniye boyunca başında beklememize rağmen sistemsel yaralıdan kalktığı gibi hazırladığı garip (?) emote'u verip videodaki rolü sergiliyor. Videoda her şey açık, kanıt kısmına bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Role uymak bu kadar zor olmamalı, özellikle 38 seviye olan bir oyuncu için.

#1 - 21.04.2021 14:36
Selam, akşama yaparım savunma iyi forumlar.

#2 - 21.04.2021 21:40
Hood dışında rol yaptırmıyorsunuz, bu durumdan sıkıldığım için oyun oynama hevesim kalmadı. Gereken yapılabilir, hatamın farkındayım.

#3 - 21.04.2021 21:54
Hood dışında rol yaptırmıyorsunuz, bu durumdan sıkıldığım için oyun oynama hevesim kalmadı. Gereken yapılabilir, hatamın farkındayım.
Savaş rolünü seçen ben değildim. Böyle düşünecekseniz en baştan anlaşma yolunu seçebilirdiniz.

Ki zaten RK kuralını düşündüğümüzde, 8 saatte 1 defa vurulabiliyorsun. Vurulduğun 180 saniyeyi çıkarırsak 28.620 saniyen kalıyor hood dışında rol yapmak için, kullanabilirsin bu vakti.

#4 - 21.04.2021 21:59
Savaş rolünü seçen ben değildim. Böyle düşünecekseniz en baştan anlaşma yolunu seçebilirdiniz.

Ki zaten RK kuralını düşündüğümüzde, 8 saatte 1 defa vurulabiliyorsun. Vurulduğun 180 saniyeyi çıkarırsak 28.620 saniyen kalıyor hood dışında rol yapmak için, kullanabilirsin bu vakti.
aynen kanka ondan her 2 saate bir skin değiştirip hood basıyorsunuz

#5 - 21.04.2021 22:03

aynen kanka ondan her 2 saate bir skin değiştirip hood basıyorsunuz
Lol. Yanıt vermeye gerek yok gibi. Yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 21.04.2021 22:11
ok

#7 - 21.04.2021 23:26
Sizin zevkinizin tatmin olması için diğer oyuncuları görmezden gelmeyin. Empati yaparak düşünün, cezalandırılacak.