Selamlar, sabahın ilk saatleri Crip seti ile bir savaşımız bulunduğunu bilmiyordum sabah sularında gezerken karakterim vuruldu, ki karakterimin silahı bulunmuyor, karakterimin silahı yok, iki deathmatchde de silahsız karakterim, ardından saat öğlen 15.20 sularında Tjay karakteri ile motor ve ya arabayla tam hatırlamıyorum, gezerken Tjay karakteri silahlı saldırıya uğradı hoover seti silah ile ateş etti karakterim en son bunu gördü, sokağa gidip bir kaç kişiye söyledi karakterim ve onu ordan kurtarmamız gerektiğini söyledim sokaktakiler toplandı ve Tjay karakterini tam hoover setinin olduğu köprünün başında bulduk onu Sultan marka araca alırken ateş tekrardan açıldı ben motordaydım Tjay karakteri benim motoruma bindi düşmemişti onu gördüğümüzde, ardından silahlı saldırıya uğradığımız için orada ikinci kez Tjay karakteri ben motordayken sür sıkıcağım dedi bende orada sürdüm bir iki el ateş etti Tjay karakteri ve karakterlerimiz kendi sokaklarına tüğdü, iki deatmatch'de de silahım yoktu, dediğim gibi ic karakterimin silahı bulunmuyor iki deatmatchdede karakterimin eline silah eli değmedi, eğerki silahla durduğuna dair karakterimin bir kanıdı varsa veya sıktığımı iddaa ediyorsanız bir ss rica edeceğim sizden, çünkü böyle bir durum olmadı, rollerimde kural ihlali asla bulunmuyor, fakat başka bir durum rol zevkinizi bozduysa kusura bakmayın, fakat ihlal söz konusu değil, karakterimin Revenge Kill yaptığına dair bir kanıdınız varsa atabilirsiniz ki yok çünkü karakterimin silahı yok, eğer bir screenshotınız bulunuyorsa yanıtlayarak screenshot bırakırsanız çok sevinirim.