Konu: [19.04.2021 - Adam_Tiger-Chase_Lovato-Fardi_Wolf]- MG-Emote Hatası-Noob Dm  (Okunma sayısı 414 defa)

#10 - 19.04.2021 20:35
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu -------(PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz)------ Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.

Alıntı yerinde bu yazıyor sabrımı taşırmayın diyosun bizimde sana karşı hala saygımız varki bişi demiyoruz Orda yazmıştı pm üzerinden sorabilirsiniz sen bize gelipte ben NC Atım demedin haksi taktirde orda yazmışsınki Benim size vurduğuma dahil kanıtın yok kanıtım olmasına gerek yok (LOGS) Denen bişey var Biz sana orda soru soruyor emote veriyoruz chate (MIX) Yapmadım diyosun burda o chate yazmıyor illahaki sizinde bir Discord Veya TeamSpeak3 Kanalınız Vardır Ordan Birbirinizr laf yetişyiriyorsunuzdur onu bilemem ama biz orda chate ben emotemi vermişim sen gelip bize fear-RP yapman gerekn yerde gelip emotesiz bir şekilde vuruyorsun bunada diyeceğin birşey varmı?

#11 - 19.04.2021 20:38
Bak senin nc attığını bilmiyorduk monica olduğunu bilmiyorduk biz buraya gelmiş mekanın sahibi nerede diyoruz kim demiyoruz soru soruyoruz cevaplamıyorsun 4 kişi emotemizi veriyoruz vuruyoruz sen emote vermeden dalıyorsun 4 kişiyiz ve ayrıca orada mekanın sahibi kim diye söylediğimi yazmışsın ss lere iyice bakarsan mekanın sahibi nerede dedim kim demedim mix yapmadım diyorsun dışarıda ki arkadaşların nasıl geldi hissederek mi pusuya yatmışlar orada bizim çıkmamızı bekliyorlar occ den çağırıyorsun sonrada mix yapıp bize şikayet açıyosun.

#12 - 19.04.2021 23:05
Ben son ss te görüldüğü uzere buga dustum olunce garaj icinde öldüğümden dolayi, disarda baskin yemissiniz oyle diyorsunuz benim haberim bile yok kimseyi cagirmadim ayrica dc sunucumuz var ama sadece firma icin var , herhangi bir mix donmedi yemin edebilirim ama yemin etmem kanit sunmaz. Yinede admin kararini bekliyelim , yalniz benim ne ooc ne ic arkam yok bunu da bilin. İc zaten arkamin olmasi imkansiz yeni nc atmisim.

#13 - 20.04.2021 01:22
Bize diyorsunki Benim size vurduğuma dair bir kanıtınız yok zaten sen kendi ellerinle atmışsın bize vurduğunun kanıtını...

Bize Vurduğunun Kanıtı Canımın Azaldığından Anlaşılıyor Zaten...
Kanıt...
https://i.resmim.net/76EF3.png

#14 - 01.05.2021 17:40
Bize diyorsunki Benim size vurduğuma dair bir kanıtınız yok zaten sen kendi ellerinle atmışsın bize vurduğunun kanıtını...

Bize Vurduğunun Kanıtı Canımın Azaldığından Anlaşılıyor Zaten...
Kanıt...
https://i.resmim.net/76EF3.png
3 Kişi bana vururken birbirinize vuruyorsunuz.
Şikayet aktifliğini devam ettiriyor.

#15 - 01.05.2021 18:54
O zaman kas gücün kaçtı bilmem ama şuan artmışta olabilir damage'den anlaşılıyordur 4 kişiyiz tek kişisin fear rp yapıcağın yerde adamları, Garaja çağırıp bize daldırtıyorsun. Chate sana yumruk atığımız tokat atığımız gözükmüştür zaten o 2 diyer kişi sana vurmuyordu ss te gözüküyor fardi'nin pozisyonuna gelirsek sadece kavur halmış bir halde duruyor. Sana rolu devame tirip tokat atı diye gelip adama sağ tık f yapıp vuruyorsun bu nırnal birşey mi dostum? Sonra ben size vurmadım diyip yalan atıyorsun üstümüzdeki candan gözküyor vurduğun.

#16 - 01.05.2021 21:21
O zaman kas gücün kaçtı bilmem ama şuan artmışta olabilir damage'den anlaşılıyordur 4 kişiyiz tek kişisin fear rp yapıcağın yerde adamları, Garaja çağırıp bize daldırtıyorsun. Chate sana yumruk atığımız tokat atığımız gözükmüştür zaten o 2 diyer kişi sana vurmuyordu ss te gözüküyor fardi'nin pozisyonuna gelirsek sadece kavur halmış bir halde duruyor. Sana rolu devame tirip tokat atı diye gelip adama sağ tık f yapıp vuruyorsun bu nırnal birşey mi dostum? Sonra ben size vurmadım diyip yalan atıyorsun üstümüzdeki candan gözküyor vurduğun.
Senin kanıtın yok benim sana vurduğuma dair, ayrıca fear rp yaptığım ss te belli, hala sonradan adam çağırmışsın diyip duruyosun ben öldükten sonra size saldıran adamlardan gram haberim yok. Şikayeti sen uzat ben uzatıyım uzasın bakalım ..to the moon.

#17 - 04.05.2021 16:20
Haksız yerde kendini haklı çıkartıyosun dostum uzasın şikayet benim için bir problem yok fear rp yapsaydın chate emotelerini verirdin + olarak burda benim emote hatam yok MG Yaptığım yok Noob DM Attığımız yok sen gelip bize vuruyorsun chate zaten /me yumruk atar mı ne emotesi vermişim sonrasında ona bişey yapmadın fakat o çocuk sana tokat atı diye çocuğa yumrukla vurmaya başlıyorsun. çocuğun canı 100/100 du hadi ben vurdum desem çocuğun canından anlaşılıyor.

#18 - 07.05.2021 00:09
İnsiyatifimden dolayı şikayeti geri çekiyorum.

#19 - 14.05.2021 00:27
Şikayet kapatıldı.