Konu: [19.04.2021 - Alan_Foster] OOC Üslup.  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2021 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alan_Foster @HalitSari

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Vice Platformu kuralları gereğince ortak nezakete uygun bir üslup ile kural ihlaline mağdur kaldığınız noktalarda kural ihlalini yapan oyuncu ya da oyunculara şikayet açabilirsiniz. Gereksiz ve kine dayalı şikayet şablonları incelenmeyecektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yapıyordum, arkadaşın önüne checkpointi almak için hafif kırınca böyle bir tepkide bulundu, bu üslubundan ve yaklaşım biçiminden rahatsız oldum, cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/816265519383838723/833702691607281705/sa-mp-214.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.04.2021 17:30
Kişinin benden yaş oalrak büyük olabileceğini düşündüğüm için sıcak bir yaklaşımda abicim dedim daha sonrasında naptığını sordum büyütülecek birşey olmadığını düşünüyorum

#2 - 19.04.2021 17:37
Şikayet ile bir ilgim yok ancak görünce yazmadan duramadım. Arakel ile aynı anda trucker yaparken denk geldik ve banada onca kez pit attı, insanlara pit atıp atıp pmden ne yapıyorsun diye uyarılınca şikayet açman açık aramaktan başka birşey değil. "abicim" ve ne "yapıyon' " laflarından rahatsız mı oldun cidden? Öyle bir şikayet açmışsınki sanki kişisel/ailevi/dini değerlerine küfredilmiş gibi çarpıtmışsın. Yaptığın açık aramaktan başka birşey değil.

#3 - 19.04.2021 17:43
Şikayet ile bir ilgim yok ancak görünce yazmadan duramadım. Arakel ile aynı anda trucker yaparken denk geldik ve banada onca kez pit attı, insanlara pit atıp atıp pmden ne yapıyorsun diye uyarılınca şikayet açman açık aramaktan başka birşey değil. "abicim" ve ne "yapıyon' " laflarından rahatsız mı oldun cidden? Öyle bir şikayet açmışsınki sanki kişisel/ailevi/dini değerlerine küfredilmiş gibi çarpıtmışsın. Yaptığın açık aramaktan başka birşey değil.
Katılıyorum Aracım duman atarken bilerek pit atıp bozdu daha sonrasında hiç birşey yokmuş gibi bi devam etti meselğimi iptal etmek zorunda kaldım buna rağmen gayet ılımlı davrandığımı düşünüyorum gerisi yetkililerde.

#4 - 20.04.2021 14:02
Merhaba,

Anlık yaşanabilecek olaylar, ortak nezaketinizi korumaya özen gösterin. Ceza uygulanmayacak.

@hiddayyettunakurnaz alakası olmayan bir şikayete yorum yaptığı için forumda uyarı cezası alacak.