Alıntı yapılan: LordXuneity - 10.08.2021 02:29Alıntı yapılan: LordXuneity - 19.04.2021 15:41Nathan Brewster'den beridir (yaklaşık 2 yıl) uzun soluklu bir karakterim olmamıştı. Eğer bir problem çıkmazsa James Laverty ile uzun süre rol yapmayı, karakteri çevresinde yaşadığı olaylara göre şekillendirerek gidebileceği yere kadar götürmeyi planlıyorum. Neticede umarım James Laverty hem eğlenebileceğim hem de uzun soluklu karakterler repertuarıma katabileceğim bir karakterim olur.James Laverty karakterini oluştururken amacım yukarıda alıntıladığım üzere uzun soluklu bir karakter yansıtabilmek ve güzel bir karakter gelişimi yapmak, mümkün olursa bu karakteri uzun soluklu karakterlerim arasına katmak hatta en eğlendiğim karakterlerimden birisi yapabilmekti. Bugün itibariyle karakterin yaklaşık 4. ayını, PD'de ise 3. ayını geride bırakıyorum. Henüz en uzun soluklu karakterim olmadı, ama şimdiye dek oynamaktan en çok zevk aldığım karakterler arasında zirveye oynar bir hale geldi. Her ne kadar haziran ayına girmemizle birlikte şartlardan ötürü içerik üretmekte biraz eksik kalmış olsam da backgroundda dönen rollerin haddi hesabı yok. Geride bıraktığımız günlerde rol yapmaktan bu kadar zevk almamı sağlayan herkese birer teşekkürü borç bilirim. Uzun vadede yapacağımız nice rollere. Görülmesi için kısa süreli kilit.MEMUR III / 09.08.2021Saha Eğitim Memuru - 09.08.2021 3 Yıllık ((ay)) Hizmet Ödülü - 10.08.2021DEDEKTİF I / 11.09.2021Soygun ve CinayetDivizyonu - 11.09.2021 Dedektif I 11.09.2021 3 Yıllık ((ay)) Hizmet Ödülü(Dedektif Büro) - 04.09.2021 Ayın Memuru (Ağustos)31.08.2021
Alıntı yapılan: LordXuneity - 19.04.2021 15:41Nathan Brewster'den beridir (yaklaşık 2 yıl) uzun soluklu bir karakterim olmamıştı. Eğer bir problem çıkmazsa James Laverty ile uzun süre rol yapmayı, karakteri çevresinde yaşadığı olaylara göre şekillendirerek gidebileceği yere kadar götürmeyi planlıyorum. Neticede umarım James Laverty hem eğlenebileceğim hem de uzun soluklu karakterler repertuarıma katabileceğim bir karakterim olur.James Laverty karakterini oluştururken amacım yukarıda alıntıladığım üzere uzun soluklu bir karakter yansıtabilmek ve güzel bir karakter gelişimi yapmak, mümkün olursa bu karakteri uzun soluklu karakterlerim arasına katmak hatta en eğlendiğim karakterlerimden birisi yapabilmekti. Bugün itibariyle karakterin yaklaşık 4. ayını, PD'de ise 3. ayını geride bırakıyorum. Henüz en uzun soluklu karakterim olmadı, ama şimdiye dek oynamaktan en çok zevk aldığım karakterler arasında zirveye oynar bir hale geldi. Her ne kadar haziran ayına girmemizle birlikte şartlardan ötürü içerik üretmekte biraz eksik kalmış olsam da backgroundda dönen rollerin haddi hesabı yok. Geride bıraktığımız günlerde rol yapmaktan bu kadar zevk almamı sağlayan herkese birer teşekkürü borç bilirim. Uzun vadede yapacağımız nice rollere. Görülmesi için kısa süreli kilit.MEMUR III / 09.08.2021Saha Eğitim Memuru - 09.08.2021 3 Yıllık ((ay)) Hizmet Ödülü - 10.08.2021
Nathan Brewster'den beridir (yaklaşık 2 yıl) uzun soluklu bir karakterim olmamıştı. Eğer bir problem çıkmazsa James Laverty ile uzun süre rol yapmayı, karakteri çevresinde yaşadığı olaylara göre şekillendirerek gidebileceği yere kadar götürmeyi planlıyorum. Neticede umarım James Laverty hem eğlenebileceğim hem de uzun soluklu karakterler repertuarıma katabileceğim bir karakterim olur.