Konu: [DM] Angelica_Campbell  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2021 05:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angelica_Campbell  @zeusbaris

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2021  04:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   DM.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile kendisiyle hiç bir sohbetim bulunmamakta, sadece arkandakiyle konuşmak istiyorum dedim ve konuştumda sohbetimizin yarısında şahıs geldi ve Uzi markalı silah ile bana ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi, şahıs bana durduk yere ateş açtı ve ben sahur'dan gelmişim biraz keyifleniyim diye rol yapmak istiyorum ama bu sunucuda böyle insanlar olunca tabi bir zevki kalmıyor neyse uzatmak istemiyorum. Şahıs'ın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 18.04.2021 05:40 GenOfTheAce »

#1 - 18.04.2021 19:16
SS'de gözüktüğü gibi arkadaş geliyor ve onaylı hood'un için de uyuşturucu satmaya çalışıyor, ben de birlik üyesi olarak mahallem de uyuşturucu sattırmıyorum ve arkadaşı bayıltmayarak sadece aracın lastiğine sıkarak bir daha o bölgede satmaya çalışmaması için uyarı ateşi açıyorum.

#2 - 18.04.2021 19:41
Olayın içerisindeydim, benim yapmaya çalıştığım hiçbir şekilde zorluk çıkarmadan aracı onaylı hood bölgesinden uzaklaştırmaktı fakat Angelica uyuşturucuya karşı olan karakter nefretini gösterir nitelikte bir hareket yaptı, Angelica karakterine uygun bir hareket olduğunu düşünüyorum. Lastiğe sıkması doğru bir karardı. Tabi 2 screenshot'a bakıp karakteri tanımak imkansız sadece hood'u koruyan bir destekçi aynı zamanda bir yeleklinin sevgilisi, yaptığı şey bir nevi kendisini Prospect yani bizlere kanıtlamaya çalış nitelikte bir davranıştı.

#3 - 18.04.2021 21:18
Daha 2 dakika bile rol yapamadık sizle ve biri gelip benim arabamı tarıyor. Ne kadar gerçekçi? Arkadaşım terorist misiniz, günlük hayatınız da uzi'ler ile dolaşıp, hoşnutsuz olduğunuz herkese sıkıyor musunuz? Yapılan rol oldukça gerçek dışıydı, hiçbir şey anlaşılmıyor zaten rol bile demek zor o DM SS'ine.

Scott isimli arkadaşta nitelikli bir davranış filan diyor, birine kendini kanıtlamak için çekip DM atman gerekmiyor.

#4 - 19.04.2021 01:09
Gelip onaylı hood içinde nasıl uyuşturucu satmaya çalışıyorsun anlamıyorum?, oldu olacak gelin mahalle de köşe tutup uyuşturucu satın biz de buna izin verelim. Mahallem de yani onaylı hood'un içinde uyuşturucu satmaya çalışırsan uyarı ateşi açılır.
Tarafımca gereksiz bir şikayet, bana karşı OOC bir kin varsa bunu dile getirebilirsin, sırf şikayet açılması için açılmış.

#5 - 19.04.2021 02:35
Gel bana rol yapmadan sık, sonra OOC kin yapmadan bahset. Bu hareketinden sırf bu sunucu da çatışma rolleri için oynadığın anlaşılıyor, daha fazla bir şey eklemeyeceğim. Yetkili kararını bekliyelim.

#6 - 19.04.2021 19:11
Aynen dostum 27 seviye bir oyuncuyum  ben bu sunucuda 1 seneye yakındır dm için mi oynuyorum? sen gelip "ONAYLI HOOD İÇİNDE" bize yani birlik üyelerine uyuşturucu satmaya çalışacaksın biz de buna izin mi vereceğiz? böyle bir şey varsa gelin o zaman tüm zenciler bizim hood un içinde köşe tutup uyuşturucu satın biz de buna izin verelim. Sen gelip bana benim mahallem de uyuşturucu satmaya çalışırsan benim sana uyarı ateşi açmam gayet normal.

#7 - 19.04.2021 20:08
Peki, bir senedir sunucuda oynaman senin ihlal yapmayacağın anlamına geliyor, anladım.

#8 - 19.04.2021 20:47
Ben bir ihlal yapmayacağım diye bir sözcük "kullanmadım". Sen sadece bana DM için bu server da oynuyor diyorsun. Dostum 5 seviyesin sanırım nerelerde uyuşturucu satılır, satılmaz bilmiyorsun. Öğrendin ki artık onaylı hood içinde uyuşturucu satamazsın. Bir de onaylı hood içinde birlik üyelerine uyuşturucu satmaya çalışıyorsun sence uyarı ateşi açılması normal değil mi? Ve ben sadece senin aracının "lastiğine" uyarı amacında ateş ediyorum.

#9 - 21.04.2021 01:15
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Onaylı hood içerisinde hoodu yöneten birliğin onayı olmadan satış gerçekleştirmeyin, kişi size de direkt ateş açmamış. Ateş açan taraf, sizi de agresiflik konusunda uyarıyorum, tekrarlamayın.