Öncelikle iyi forumlar diliyorum, arkadaș aklınca kendini haklı çıkarmaya çalıșmıș șöyle ki bu olay da biz duzgunce rolumuzu yaptık şahıs hapishane de elinde bicak vardır emotesi ile gezmeye devam ediyordu sonradan yanımdaki arkadaş kendisine hakaret ettiğini söyleyince yanina gittik, şahıs yerde yatiyordu ki bizde onun üzerine gittik. Yerden kalkmasiyla birlikte arkadaşı da oradayken yine hakaret vb. Söylemlerine devam etti, en son brawl rolu çıktı ki canım zaten 10 olduğu için kolayca dovduler. Ișin komik yanı arkadaşların rolde dovmelerine rağmen sinirlerini atamamalari ve açiğimi arayip ceza uygulatmaya çalișmalari garip.

) Ben yerden kalktiktan sonra ic olarak rol icabinda hapishane dışında gorusecegimize dair soylemlere devam ettim. Attığım rapor üzerine adminimiz hapishane içinden duyuru geçti ve gbi olduğunu hatırlattı. Bende /do üzerinden Gbi uyarisi verdim ve oradan ic olarak ayrıldım. Arkadașlarin bizi kendileri dövmesine rağmen üstüne rapor acmalari komik. Bu raporu boș buluyorum iyi forumlar.
(Gecenin bu saatin de telefondan yazdığımı için harf vb. Ugrasmadim yazim hatalarından dolayı kusura bakmayin.)