Konu: [17.04.20219] ÇKİ  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cruzz_Lee @Emre77x   Alessandro_Luciano @Alessandro_Cartel Giovanni_Stefano @macro0001 Ruggiero_Giardano @semih9088

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @nonsense41 @Merthetrouble @Tempest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-rp ihlali, RKİ, Emotesiz işlem-BKİ

Alıntı
22-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır. Ancak rolde doğaçlama gelişen saldırı ve kavgalarda bu kural geçerli değildir. Yalnızca iki tarafın OOC olarak anlaşıp yaptığı anlaşmalı brawllarda geçerli olur.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, kişiler ile ilk önce sözlü tartışma gerçekleştiriyoruz. Kişiler, üzerinde silah taşıyan bir siyahi grubun yönettiği bölge içinde (onaylı hood) olmasına rağmen, kendi bölgeleriymiş ve sayıca üstünmüş gibi davranıp fear-rp yapmaktan kaçınıp ss'te görüldüğü üzere 'Düzgün dursana' gibisinden bir cümle kuruyor. Ardından brawl rolü başlıyor ve karşı taraftan üç kişiyi sistemsel düşürüyoruz. Sistemsel yaralı süresi bittikten sonra Alessandro_Luciano hiç hasar almamış, dövülmemiş (?) gibi davranıyor ve emote bile vermeden duvarın arkasına atlayıp koşarak kaçmaya başlıyor. Ortalık sakinleştikten yaklaşık on dakina sonra Alessandro_Luciano karakteri rklı olmasına rağmen Cruzz_Lee ile birlikte yanına bir kaç arkadaşını daha alıp tekrardan gelip onaylı hood içinde olmamıza ve sayıca üstün olmamıza rağmen duvardan atlayıp yanımıza geliyorlar. Cruzz_Lee dışında diğer arkadaşlar (Alessandro_Luciano-Giovanni_Stefano-Ruggiero_Giardano) ise emote vermeden saldırmaya başlıyorlar (fear-rp ihlali,bki, emotesiz işlem burada gerçekleşiyor)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.  :)

« Son Düzenleme: 18.04.2021 16:42 Dely »

#1 - 18.04.2021 03:52
kalkarken emote verdim kardesim

#2 - 19.04.2021 06:07
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş emote verdiğini söylüyor fakat chatte emote verdiğini görmedim eğer verdiyse yaralı olduğu için ayağı kalkıp direk koşması mantıksız.

#3 - 04.05.2021 16:19
Alessandro karakteri Yaralı Kural İhlali ve Fear RP kapsamında ceza alacak. Cruzz Lee'de Fear RP kapsamında ceza alacak.