Konu: [17/04./2021] Michael_Abdievi  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 16:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Abdievi @15564

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2021 / 15:50-16:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Michael_Abdievi isimli karakterin Idlewood civarındaki pizzacı da dolaşırken görüyorum benim karakterim ise orada kendi şahsına ait bir şekilde motora yaslanırken başka Michael_Abdievi'in "Dombili" gibi kışkırtıcı kelimeler kullanması ve herhangi bir olay olmadığı halde emote vererek bana dalması görünmektedir. Kişi ile daha önceden herhangi bir role girmiş veya kişiyi IC & OOC hiç bir yerden tanımamaktayım. Kişinin bana karşı yaptığı hareketlerden dolayı kişiye karşılık veriyorum ve onu sistemsel olarak yere düşürüyorum ardından başka bir fotoğrafta kişi bana ait olan siyah Sanchez marka motora biniyor ve motorun üstünde normalde ben bulunuyorum. Kişi bana karşı CJ yapmış bulunmaktadır, üstüne ben kişiyi araçtan attıktan sonra araca yaklaştığımda tekrardan aracı almak için bana yaklaşmış bulunmaktadır. Kişiyi yaralıdan düştükten sonra birden tekrardan bana saldırmış bulunuyor ve kişiyi tekrardan yere düşürüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişinin forum olarak karakterini 100 yaşında oluşturduğunu açık bir şekilde görebiliyoruz, ayrıca 100 yaşında bir karakter canlandırsa bile bu karakterin 100 yaşında olup iri yarı hafif kaslı ve genç olup ondan gerektiğinde güçlü olmasına rağmen nasıl karşılık veriyor acaba?

Kişinin ortada herhangi bir olay yokken "Dombili" demesi karakterimi kışkırtması ve ortada herhangi bir rol yokken emote verip bana daldığına dair gerekli kanıtlar ve fotoğraflar.

Kişini Sanchez marka motor sürerken aracıma binmesi ve bana aktif rolde CJ(Car Jack) yapması.
Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Kişiyi yaralı konumuna üçüncü kez düşürmeme rağmen devam eden küfürler ve kışkırtıcı hareketlerin fotoğrafları.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin levelinin düşük olduğu için belki bir uygulama yapmayacaksınız fakat kişinin troll olduğu kesin bir şekilde gözükmekte ve fotoğraflarda bulunmaktadır. Kişinin yaptığı hareketlerin hepsi burada bulunmaktadır gerekenin yapılmasını istiyorum en ağır bir şekilde cezalandırılsın.

#1 - 21.04.2021 18:19
Şikayetim yanıtlanmasını bekliyorum, aradan bir kaç gün geçti şikayetim aktif bir şekilde beklemektedir.

#2 - 22.04.2021 16:19
Cezalandırılacak.