Konu: Charles Jenkins Retarted RP, Brawl Kural İhlali, DM ve Metagame  (Okunma sayısı 463 defa)

#10 - 17.04.2021 17:21
Başta arkadaşlar Etkinlik ortamında agrasif rol sergilediler ve orada Eddie'ye saldırdılar hiç bir iş ile alakam yoktu başta, ardından Eddie kalktıktan sonra kendisine tekrar saldırmaya başladılar, daha benlik bir olay yoktu. Ortada bir brawl bile yok benim Eddie'yi dövüyordu yani ben rolde değildim, videoda görüldüğü gibi ben aracıma binerken bana saldırmaya çalışılıyor ama vuramıyorlar. Olmadığım bir rolde brawl rolüne katılmış olamam zaten. Eddie mahallemizden olduğu için yardım ettim. Kişiler ile bir rolüm bile yokken " BAŞTA " kendilerinin yaptığı agrasif rol üstüne gidip sıktım " Brawl rolünde olmadığım için ". Kişiler bana bir tane bile vuramadılar orada kendilerinin agrasif tutumu yüzünden gerçekleşen bir rol zaten. Dediğim gibi bana orada bir yumruk bile gelmedi ve brawla dahil olmadım.( BRAWL  KURAL İHLALİ ) | DM diyor arkadaşlar ortada bir DM yok çünkü zaten bizim mahallede olan on üç yaşında bir çocuğu dövüyorlar ve çocukla aram çok iyi, bizim mahallemizde olan bir çocuk. ( DM ) | Metagame başlığını neden açtıklarını bilmiyorum bile zaten etkinlikten çıktığımızda o araç oradaydı ve benim koştuğumu görünce durdu kendisi Meta olduğuna dair hiç bir kanıtları yok. ( Metagame ) | Ortada zaten Retarted RP kural ihlalini yapan kişiler kendileri, bir etkinlikteyiz ve agrasif rol yapıp küfürler saydırıyorlar, durduk yere kavga çıkatıyorlar. Bu sıkma olayından hemen sonra araçları ile onaylı hooda gelip küfür ediyorlar tüm kanıtlarımı sunacağım.

NOT : Rollerde tek hata arkadaşların tarafından yapılıyor dediğim gibi yazdıkları başlıkların çoğu yetersiz kanıt bulunduruyor. Kişiler zaten agrasif rollerinden dolayı bu haldeler. Savunmamın dikkatlice incelenmesini talep ediyorum ve Vice:RP kadrosuna teşekkür ediyorum. Ayrıca kişiler sistemsel düşmüş olan birisi tekrar ayağa kalktığı anda kovalıyorlar ve tekrar dövüyorlar, ortamda bulunan adminler olayı görmüştür. ( Küfür edince brawl rolüne katılmış sayılmazsın )

#11 - 17.04.2021 17:47
Karakterim hiçbir zaman düşürülmedi, yönetici tarafından birlik üyeleriniz ateş ettiği için revivelandı ve role devam etmem gerektiği söylendi. Bu durumda yere düşmediğim için, hiçbir problem yok. Attığınız ss hiçbir şekilde bu rolü içermiyor, tamamıyla algı sebebiyle atılmış

#12 - 21.04.2021 04:56
up

#13 - 23.04.2021 19:35
Ve kişiler geçiçi hasar izni almadan, Eddie'nin önünde  düşmüşken " /me çocuğu ağzını burnunu kırar " emotesini görüyoruz. Dediğim gibi tamamen kanıtsız hareket edilmiştir. Umarım savunmalarım dikkatlice incelenir.

#14 - 24.04.2021 04:03
Ve kişiler geçiçi hasar izni almadan, Eddie'nin önünde  düşmüşken " /me çocuğu ağzını burnunu kırar " emotesini görüyoruz. Dediğim gibi tamamen kanıtsız hareket edilmiştir. Umarım savunmalarım dikkatlice incelenir.
Bu emote karşı tarafın darp edildiğini gösteriyor açıkçası, doğruyu söylemek gerekirse bu rolün "deyim" anlamıyla yapıldığını söyleyebilirim, şikayetten ne kopartsam kârdır kafası ne güzel.

@Scealten şikayet uzun bir süredir aktif.
« Son Düzenleme: 24.04.2021 14:39 hollycrap »

#15 - 27.04.2021 20:36
Dediğim gibi sunduğunuz her şeyde yetersiz kanıt olduğu görülüyor, burada akıl oyunu yapmaya çalışma. Yukarıda savunmada her şey var.

#16 - 28.04.2021 14:17
Dediğim gibi sunduğunuz her şeyde yetersiz kanıt olduğu görülüyor, burada akıl oyunu yapmaya çalışma. Yukarıda savunmada her şey var.
Yönetici kararı dedik, algı yapmayı deneme :D

#17 - 10.05.2021 04:19
Şikayette problem bulunmuyor, kimse ceza almayacak. Şikayet kapatıldı.