Konu: [16.04.2021] Mia Armstrong - Maximiliano Lucchese | GBİ - Türkçe Terim  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lorenzo54 - @klausen - Mia Armstrong - Maximiliano Lucchese

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alex Alton - @Lucent

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2021 - 23:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

( Türkçe Terim )

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli Bölge İhlali =  Bir süre AFK'tım, spor salonuna gitmeye karar verdim, gittiğimde İC olarak arkadaşıma karşı bir olay vardı, bir süre izledim 3 kişilerdi, Fear RP'lik bir durumda zaten yok, güvenli bölge olduğu için, kişiler bir anda olayı çözmeye çalışırken arkadaşıma karşı sopa, yumruklar ile saldırılar yedi, o sırada rapor attım fakat dönüş sağlanmadı sanırım adminler müsait değildi, uyarmama rağmen devam edildi..

Türkçe Terim = Kişi küfrederken ''Ana'' kelimesini kullandı, normalde bunu şikayete eklemezdim fakat ihlali devam ettirince açmak zorunda kaldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2021 00:05
Bu olaylara şahitim sonuna kadarda şikayetçiyim.

#2 - 17.04.2021 00:27
Merhabalar, öncelikle ben Mia_Armstrong.

Bu şahıs, arkadaşlarımıza saldırıp bir bayan karakteri bayılttı, bizide aradığında oraya gittik, birlik lideri yanımızdaydı.

Olayı çözmeye çalıştık, şahıs hakarete devam edip benim amacım şaka gibi hitaplar kullanıyordu.

Bu tür insanlar, kaliteli rol yapan insanların rol hevesini kaçırtıp jail yemetmek.

Tüm rol zevklerini oyuncuların elinden alıyorlar. Kendi yaptıkları hataları söylemiyorlar.

Herhangi bir arama, sms olayı olmadan arkadaşı GYM gelip role katılıyor.

"Fahişe-Sürtük-Orospu-" gibi hitaplarda bulundular. Agresif rolde bulundular, ilk saldırıyı arkadaşımıza yaptılar. Bu olay aynı yerde oldu. Onlara gelince "rol" oluyor. Bize geldiğinde ise " agresif rol-güvenli bölge ihlali" oluyor.

Cidden bu tür insanlara acırcasına üzülüyorum.

Öncelikle şunuda belirteyim, herhangi bir birlik liderine aşağılayıcı rol sergilenmiyor diye biliyorum.

Bu şahıs birlik liderine ciddi derecede aşağılayıcı, hakaretlerde bulundu.

Şikayeti açan arkadaştanda sizin adınıza özür diliyorum. Böyle boş bir sebepten şikayet açıp sizi meşgul ettikleri için özür diliyorum. Bu tür kişilerin bu güzelim sunucuda barınmaması gerekiyor.

Şahısların yaptığı kural ihlalleri: FearRP-Mix- Birlik liderine aşağılayıcı rol sergileme.

#3 - 17.04.2021 00:30
Türkçe terim şikayetini farkettim.

Şahıs bu konuda haklı, boşluğuma gelmiş olabilir.

Gerekli cezamı verebilirsiniz.

#4 - 17.04.2021 00:51

İlk attığınız yorumla alakalı kısa bir yanıt vereceğim,  sizleri  İC/OOC hiç tanımıyorum, sizle bir defa bile role girmedik veya gerçekleştirmedik, sadece bu rolünüze katıldım ondada sizin sorununuzu çözmeye çalıştım, Güvenli Bölgede arkadaşımı dövdünüz ani bir şekilde. Yorumunuzda argo/hakaret tarzı konuşmalar yapmışsınız onlara dikkat ederseniz sevinirim.

Alex Alton karakteri ile yaptığınız geçmiş roller olabilir, İC olarak ona düşmanlığınız olabilir birşey demiyorum kesinlikle, fakat orası Güvenli Bölge bir oyuncuya karşı vuramazsınız güvenli bölgede, ben orada olayı çözmeye çalışırken canlandırdığınız karakter kadın rolünden daha farklıydı, bir erkeğin yapmayacağı hareketleri kadın rollerinizde sergiliyordunuz bu başlıca zaten bir Retarded RP.

Birlik olayları, kavgadan falan bahsetmişsiniz o roller hakkında birşey bilmiyorum sanırım onuda Alex Alton karakteri için diyorsunuz, beni rahatsız eden ve ilgilendiren konu şikayetteki ihlaller.

'' Şikayeti açan arkadaştanda sizin adınıza özür diliyorum. Böyle boş bir sebepten şikayet açıp sizi meşgul ettikleri için özür diliyorum. Bu tür kişilerin bu güzelim sunucuda barınmaması gerekiyor.  '' diye bir cümle kullanmışsınız..

- Bu cümlenize anlam veremedim şahsen, forum kurallarına aykırı yazılmış. İhlalinizden rahatsız olup şikayet açtım diyede böyle birşey yazmanız  yanlış.

''MİX yaparak spor salonuna geldin'' demişsiniz..

- Herhangi bir MİX olayı dönmedi, gerekli adminler LOG kontrolüde yapabilir, oradan geçerken arkadaşımı gördüm, chatta görüldüğü üzere normal bir şekilde konuşurken güvenli bölgede Alex Alton karakterine karşı brawl başlattınız, yanıtlarım bu kadar, adminler karşı tarafa gerekli işlemi uygulayabilir, iyi roller, iyi geceler dilerim.
:vice:  :sampanya:
« Son Düzenleme: 17.04.2021 05:55 ForeverS »

#5 - 17.04.2021 14:16
Mia amstrong gbi de hakaret ettiğimi söylüyor ama sadece söylemek yetmiyor kanıt lazım.

#6 - 23.04.2021 18:52
Şikayet güncel.

#7 - 09.05.2021 18:14
Merhabalar, şikayet incelendi ve Mia karakteri ceza alacak.

Maximiliano Lucchese karakteri ise yasaklandı, iyi forumlar.