Merhabalar, öncelikle ben Mia_Armstrong.
Bu şahıs, arkadaşlarımıza saldırıp bir bayan karakteri bayılttı, bizide aradığında oraya gittik, birlik lideri yanımızdaydı.
Olayı çözmeye çalıştık, şahıs hakarete devam edip benim amacım şaka gibi hitaplar kullanıyordu.
Bu tür insanlar, kaliteli rol yapan insanların rol hevesini kaçırtıp jail yemetmek.
Tüm rol zevklerini oyuncuların elinden alıyorlar. Kendi yaptıkları hataları söylemiyorlar.
Herhangi bir arama, sms olayı olmadan arkadaşı GYM gelip role katılıyor.
"Fahişe-Sürtük-Orospu-" gibi hitaplarda bulundular. Agresif rolde bulundular, ilk saldırıyı arkadaşımıza yaptılar. Bu olay aynı yerde oldu. Onlara gelince "rol" oluyor. Bize geldiğinde ise " agresif rol-güvenli bölge ihlali" oluyor.
Cidden bu tür insanlara acırcasına üzülüyorum.
Öncelikle şunuda belirteyim, herhangi bir birlik liderine aşağılayıcı rol sergilenmiyor diye biliyorum.
Bu şahıs birlik liderine ciddi derecede aşağılayıcı, hakaretlerde bulundu.
Şikayeti açan arkadaştanda sizin adınıza özür diliyorum. Böyle boş bir sebepten şikayet açıp sizi meşgul ettikleri için özür diliyorum. Bu tür kişilerin bu güzelim sunucuda barınmaması gerekiyor.
Şahısların yaptığı kural ihlalleri: FearRP-Mix- Birlik liderine aşağılayıcı rol sergileme.