Konu: [16.04.2021- Gauthier Albano] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2021 19:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gauthier_Albano @Redkeys

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 429 Banton Brims birlik üyeleri - Kasparov birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:30 - 19:45 arası, 16.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öğlen saatlerinde dostlarımızı vurduk, Kasparov hooduna götürüp kaçırdık. Birkaç saat tutuldular, vurulmasına rağmen böyle bir hareket yapmasına şaşırdım. Pek söyleyecek bir şey yok, her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalı.

« Son Düzenleme: 17.04.2021 01:11 viekens »

#1 - 16.04.2021 20:05
Savunmamı birazdan yapacağım.

#2 - 16.04.2021 20:17
Merhaba, iyi akşamlar.
Sizinle çatışma rolüne giriştik evet, lakin bildiğim kadarıyla ilk ateş eden ben olmadığım için ve karşılık vermediğim için RK sürem 4 saat oluyor. Açıkçası ben böyle biliyorum. Bildiğim şey hatalıysa suçumu kabul edeceğim ama bildiğim kadarıyla kural böyle dediğim gibi. Hatalıysam özür diliyorum, rol zevkinizi baltaladıysam üzgünüm. İyi roller diliyorum, tekrardan iyi akşamlar arkadaşlar.

#3 - 17.04.2021 00:23
Merhaba, iyi akşamlar.
Sizinle çatışma rolüne giriştik evet, lakin bildiğim kadarıyla ilk ateş eden ben olmadığım için ve karşılık vermediğim için RK sürem 4 saat oluyor. Açıkçası ben böyle biliyorum. Bildiğim şey hatalıysa suçumu kabul edeceğim ama bildiğim kadarıyla kural böyle dediğim gibi. Hatalıysam özür diliyorum, rol zevkinizi baltaladıysam üzgünüm. İyi roller diliyorum, tekrardan iyi akşamlar arkadaşlar.

Keşke dört saat olsa. 

şunuda eklemek isterim.
Spoiler: GösterGizle
2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

« Son Düzenleme: 17.04.2021 00:26 biraköylekalsin »

#4 - 17.04.2021 01:12
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kurallarda "Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler" yazmakta, dikkatlice okuyun. Silahla yaralanırsanız, isterse savunma tarafı olun, isterse saldıran taraf mutlaka 8 saat beklemelisiniz. Yaralı Kural İhlalinden ceza alacaksınız, tekrarlamayın.