Konu: |Şikayet| DM + Retarded RP  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 15.04.2021 03:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucciano Provazano  @blackisback   +  Sandy Provazano  @hasaancaakir   +  Leffen Benedetto  @legemci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fernuando Arturito  @KuvetciHalil00   +   Raguel Salvador  @EazyG   +  Eron Rasguedo   @Emirbabo06

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.04.2021 SS DE MEVCUT SAAT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

RETARDED- RP

AMAÇSIZ ŞEKİLDE YAPILAN ROLLER

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şöyleki, bir rol yapıyorduk işkence rolü ve kişiler durduk yere geldiler ve sıktılar. Kişiler ile alakamız bulunmamakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/n32f39 + https://hizliresim.com/DIaSBz + https://hizliresim.com/BAlQIZ

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler durduk yere amaçsız bir şekilde sıktılar.

#1 - 15.04.2021 04:13
 Benim adamlarımın topuğuna ateş edildi. Ve bu sizin başınız, veya sizin arkadaşlarınız tarafından yapıldı.
Ardından tren yayına gittim, ve ellerinizi kaldırın dedim. Elimde pompalı tüfek olmasına rağmen takmadınız bile.
Hiç kimse elini kaldırmamış, aval gibi bana bakıyor. Orda silahlıyım, ve siz silah çekemeyecek durumda önümdesiniz.

Artı olarak, bana fear rp yapmadınız. Silahli bir kişiye, eğer senden daha üstün durumda ise fear zorunlu diye biliyorum.
Masada oturdunuz, ayağa kalktınız ve bana baktınız. Elinizi kaldırmadığınız, ve beni takmadığınız için, 4'ünüzüde ateş açtım. Ve vurdum.
Hala kural ihlali olarak sayıldıysa, özür dilerim.

BiA

*
#2 - 15.04.2021 04:54
Merhabalar, aktif bir rol dönerken zaten amaçsız bir şekilde "Retarded RP" kapsamında bulunan politikalarda ...

Amaç dışı, yani amaçsız bir rol aktivite döndürmesidir.  Gelipde Fear RP yapmadığımız için ve İC düşmanlık olmadığı için bize silah doğrultma hakkınız bulunmuyor.
Sonuçda durduk yere rolü baltalıyıp DM atıyorsunuz.

Kısacası, yaptığınız rol DM kapsamına girmekte. Politikaları dikkatle okuyun lütfen.
 Sayın yetkili, kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum. iyi günler. dilerim.

BiA

*
#3 - 15.04.2021 04:56
İC düşmanlık bulunmamakta.

#4 - 15.04.2021 12:03
Dostum öncelikle selamlar, sizin adamlarınız Roberto Stefhard olan kadim dostumuzun uzi markalı silah  ile bacağına sıktı, bizde şans eseri orada sizi bulduk zaten eskiden Wehner Auto Mechanic`de çalışıyorduk. Yani yüzlerini, seslerini biliyoruz. Orada şahıs Hey! Diye bağırdı bizde sesinden tanıdık ve vurduk adamı. Orada zaten rolü iyi takip etmişsen ise yazdığımı görürdünüz. ( Roberto`nun intikamı alındı] dediğim bu. Benim kimse ile bir bağım yok sadece ic abim olan Robertonun intikamını aldım. İc yapılan rolü occ taşımanız garip geldi. Savunmam bu kadar herkese iyi eğlenceler, iyi roller.

« Son Düzenleme: 15.04.2021 12:10 hasaancaakir »

#5 - 15.04.2021 14:59
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Lucciano Provazano'nun herhangi bir şey yazmadan, sadece elleri kaldırın diyip ateş etmesi direkt olarak DM'e giriyor. DM kapsamında ceza alacak, diğerlerinin bir hatası görülmedi.