Konu: [12.04.2021 - Ferruccio_Leontyev , Alessandro_Colombo] Rolde /q, rolden kaçmak  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 12.04.2021 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ferruccio_Leontyev @thedaimonn , Alessandro_Colombo @noscrubs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mahon_Brochky @PoıSons

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2021 - 21:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri çevirme yapıcakken kaçmaya başladılar buraya kadar sorun yok, şehir dışına çıkarken araçları hasarlıydı ve
Little John Road yolunda direğe çarparak kendi araçlarını bozdular, araçları bozulduğu gibi ikiside /q çekti. Arkadaşları olan Meyer Gusinsky karakteri /q çekmesede kendisine sorduğumda neden arkadaşlarının oyundan çıktığı belirtmedi "Bilmiyorum" diyerek geçiştirdi. Kişilerin gelmesi için bekledik ancak gelmediler bizde bölgeyi terk ettik. (İlk ss'de arabaları bozuldukları için samp bugundan dolayı arabamız araçlarının üstüne çıktı. Ve son attığım iki forum karakter sayfasında da gördüğünüz gibi aradan yarım saat sonra kişiler tekrar oyuna giriş yapmışlar. Turuncu Sultanında Alessandro Colombo isimli karakterin olduğunun kanıtıda ss'lerde.)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.04.2021 22:20 NOVA »

#1 - 12.04.2021 22:23
Ben hood bölgesinde uyuşturucu satarken arkadaş gelip aracını alabilir miyim dedi, ben de verdim. Aracı ben sürmüyordum.

/araclarim dan aracımı takip ediyordum ve aracım uzun bir süre aynı noktada kalıyordu, ben de telefondan arkadaşımı çağırıp aracımı almaya gidiyordum ardından @Sarffd ile yolda aracımı çekerken karşılaşıyorum. Eğer ben /q atsaydım çekiciyle yolda aracımı çekerken nasıl karşılabilirdim? Araç Red Country'deyken ben Willowfield'den geliyordum.
« Son Düzenleme: 12.04.2021 22:37 noscrubs »

#2 - 12.04.2021 23:42
Selamlar, aracı ben istemiştim arkadaştan. 54TH'de elektiriğim gitti ve motor açık kaldı. Ardından oyuna girdiğimde araç yokdu zaten orada. O süren kişi sanırım aracı çalmış. Yani Noscrubs adlı arkadaşın alakası yok ve benimde yani arabayı çalan arkadaşın alakası var.

#3 - 13.04.2021 03:45
Keşke şikayet açmadan önce rolde olan arkadaşlarına bir sorsaydın Ferruccio Leontyev karakteri tekrar bağlanıp IC hapisine girmiş bulunmakta kendisi aktif olmadığı için o sırada rolde ben vardım şikayet çekilirse seviniriz.

#4 - 13.04.2021 03:47
Ek olarak diğer şikayet edilen arkadaş rolde bile yoktu aracı /duzkontak yap üzerinden çaldık.

#5 - 13.04.2021 13:56
Keşke şikayet açmadan önce rolde olan arkadaşlarına bir sorsaydın Ferruccio Leontyev karakteri tekrar bağlanıp IC hapisine girmiş bulunmakta kendisi aktif olmadığı için o sırada rolde ben vardım şikayet çekilirse seviniriz.
ic sicilime bakabilirsiniz oyundaki cezamı çektim

#6 - 13.04.2021 19:05
Merhabalar,
kişi oyuna sonradan girip cezasını aldığı için şikayet kapatıldı. Alessandro için ise yapılan savunma yeterli.

İyi forumlar.