Merhaba öncelikle burada neden bana şikayet açıldığı hakkında fazal bir bilgim yok, konuyu inceledim fazla bir şey anlamadım. Tjaay Davis adlı karakter burada kimseye vurmuyor ve gbi ihlali yapmıyor, vuran karakter farklı bir karakter. Olay yerine sonradan gelip hakaret etmemizin sebebi ilk başta Jack Wolf adlı karaktere düzgün konuşsakta "Güvenli Bölge" alanına güvenip bize istediği gibi küfür edebiliyor ve güzel konuşmamıza rağmen durmuyor. Tjaay ve Khalin karakterleri Jack'e baktıktan sonra gym'den uzaklaşıyor hiç bir şekilde Jack karakterine vurmuyorum veya her hangi "GBİ" ihlali olacak bir durum sergilemiyorum, laf etmem problemse böyle bir durumda Jack Wolf karakterinin'de ceza alması gerekir çünkü ilk başta kendisi beş kişi olmamıza rağmen fear rp yapmıyor ve güvenli bölgeye sığınıp güzel konuşmamıza rağmen bize ve diğerlerine rahatça küfür edebiliyor.
İyi roller bir daha böyle roller ile karşılaşmama dileği ile.

Ek olarak ;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=106619.msg429311#msg429311 bu konuyu incelerseniz olayın başı burada her şeyi daha net anlayabileceksiniz.