- Sanchez Severler Derneği Adına -Selam, bu mesajı belki bir sanchez üzerinden yazıyorum.
Ucuz, serseri işi, çevik, atik, dar yolların vazgeçilmezi tek teker sanchez severler için genel bir sözcülük yapacağım. Bu yola tek baş koymadık, desteklerini esirgemeyen Brystal Rob Rideout üyelerine selamlarımı iletiyor ve Sanchez severler derneği sözcüsü olarak kıymetli cümlelerimizi sizlerle paylaşıyoruz.
Sanchez, ortalama 130km hıza erişebilen atik ve çevir bir motor, GTA'ta üzerinden düşmenin zor olduğu motorlarda, toprak yolda hızı kesilmiyor. Evet biraz illegal için kullanışlı. Tercih meselesi, kafamızı pencereden çıkartıp esenlere, bağcılara çevirdiğimizde bir meslek aracı. Kapkaççılık sektörü, yani bir çok pis adamın bu motoru kullanması normal. Ben takım elbiseli bir karakterin henüz üzerinde uçup kaçtığını gözlemlemedim. Genelde serseri karakterlerin vazgeçilmezi. Offroad muhabbetleri için pek bir şey demek istemiyorum, her araçla yapılabilecek bir ihlal. Gelelim rollerde kullanılmasına, sadece aşağıya görsel bırakıyorum.
sanchez sanchez sanchez sanchez ve daha çok sanchez: GösterGizle 

Aga çok havalı değil mi?
Kamuoyuna; Sevgili Vice halkı, lütfen. Elegy'ler kadar tehlikeli değiliz. Siz köşelerde rol yaparken size çarpamayız, yolu dönerken direkleri deviremeyiz, noos açıp çocuklarınızı böyle kötü şeylere özendiremeyiz. Bizi sevin, motoru sevin, motora binin, binmiyorsanız da saygı duyun. Sanchezle kalın, esen kalın.
Sözün özü, sevdamızdan dönersek Elegy'e binelim.