Konu: Sanchez'in fiyatının arttırılması veya Cool araç paketine eklenmesi!  (Okunma sayısı 688 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2021 12:08
Herkese merhaba,
Sanchez'in kolayca ulaşılabilir araç olması pek hoş değil gibi. Bir çok Non-RP sayılacak şey bu araçla legalleşebiliyor. Bunu kullanan herkes Endurocu oluyor.
Bir de PD olan biri sıklıkla karşılaşıyordur; Sanchez'e illegal bir araç gözüyle bakıyoruz, istemeden. Özellikle hırsızlık olaylarında daima Sanchez kullanıılıyor, çoğu illegal oyuncu Sanchez aracına sahip. Diyeceksiniz ki (haklı olaraktan) hep yakalamak zorunda değilsiniz, karşı taraf kaçsın veya non rp yapıyorsa git şikayet aç vesaire. Sanchez ister istemez benim gözümde (böyle gören arkadaşlar vardır) illegal bir obje olarak kodlandı (ister istemez.). Bence bu araca herkes sahip olmamalı (cool araç paketi) veya fiyatı hatrı sayılır miktarda yükseltilmeli. Teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum.
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Roarin, Ihsan, WolFox, Akbay,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.04.2021 12:38
Zaten şuan 28k bir motor, payday ve maaşların düşürülmesi ile birçok illegal oyuncu para sıkıntısı çekiyor sahip oldukları sadece bir sanchez var ve bu onlara çok görülmemeli diye düşünüyorum. Desteklemiyorum.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
MrTurakine, ble55phemy, OrionLudus, illegal dostu sukut,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.04.2021 12:48
Zaten şuan 28k bir motor, payday ve maaşların düşürülmesi ile birçok illegal oyuncu para sıkıntısı çekiyor sahip oldukları sadece bir sanchez var ve bu onlara çok görülmemeli diye düşünüyorum. Desteklemiyorum.

Sorun burada, illegalin hepsinde sanchez var. Sanchez aynı Sandking gibi, suistimallere açık bir araç.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.04.2021 14:08
Sanchez'i realistik sürmeyen, gerçek hayatta yapılması imkansız hareketler yaparak kullanan kişiye şikayet açabilirsin. Cool araç paketine eklenmesine gerek yok, çünkü sanchez cool araç değil, bakınca "oo motora bak" felan demiyorsun, çünkü herkes kullanıyor. İkincisi eklenirse o motordan şehirde çok nadir görürüz. Gereksiz bir ar-ge. Eğer realistik olmuyacak bir şekilde süren birisini görüyorsan şikayet açabilirsin. Desteklemiyorum
« Son Düzenleme: 12.04.2021 14:13 Xairon »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
MrTurakine, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 12.04.2021 14:16
İkincisi eklenirse o motordan şehirde çok nadir görürüz.

İstersen bir polis departmanına başvur dostum. Şehirde 100 üzerinden 90'ında siyah ve ya kırmızı Sanchez var. İnanılmaz bir şekilde NON-RP sürüşler yaşanıyor. Yükseklerden atlamak, tellerin üstünden geçmek, uçmak... Bir günde nelerle karşılaşıyoruz bir bilsen. Her biri için şikayet oluşturmaya kalkmak bizim işimize gelmiyor açıkçası. Önemli bir olay olmadıkça rolümü bunlar için bölemem.

Gün içerisinde ev ve ya işyeri hırsızlıklarının çoğu Sanchez motoruyla yapılıyor. Gariptir ki küçücük bir Sanchez motorunun bagajından kocaman kocaman torbalar çıkıyor. Cool araç paketine eklenmese dahi fiyatının arttırılıp bagaj durumunun düzeltilmesi iyi olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 12.04.2021 14:47
İkincisi eklenirse o motordan şehirde çok nadir görürüz.

İstersen bir polis departmanına başvur dostum. Şehirde 100 üzerinden 90'ında siyah ve ya kırmızı Sanchez var. İnanılmaz bir şekilde NON-RP sürüşler yaşanıyor. Yükseklerden atlamak, tellerin üstünden geçmek, uçmak... Bir günde nelerle karşılaşıyoruz bir bilsen. Her biri için şikayet oluşturmaya kalkmak bizim işimize gelmiyor açıkçası. Önemli bir olay olmadıkça rolümü bunlar için bölemem.

Gün içerisinde ev ve ya işyeri hırsızlıklarının çoğu Sanchez motoruyla yapılıyor. Gariptir ki küçücük bir Sanchez motorunun bagajından kocaman kocaman torbalar çıkıyor. Cool araç paketine eklenmese dahi fiyatının arttırılıp bagaj durumunun düzeltilmesi iyi olabilir.

@Feold  Güzelce açıklamış.

Sen diyorsun ki kardeşim şikayet et. Sorun tam burada başlıyor zaten. O motor merdivenden inebilir, dağa tırmanabilir, hatta ve hatta bir yükseklikten atlayabilir, enduro, cross motor sonuçta. Adam ben bunları yapamayacaksam niye aldım diyor. Buna sahip olan herkes endurocu oluyor sorun tam olarak bu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 12.04.2021 16:10
Geçtiğimiz günlerde zaten araçların çoğunun fiyatlarında bir oynama yapıldı, anlık olarak baktığımız sunucu ekonomisinde her ne kadar kolay ulaşılabilir araç olsa da rollere katkısı olduğunu düşünüyorum. PD rollerine herhangi bir dezavantajı olmuyor. Mantıksız bir AR-GE olduğundan dolayı desteklemiyorum.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
MrTurakine, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 12.04.2021 16:21
Bildiğim kadarıyla departmanda Sanchez motorlar var, bir şekilde garajdan çıkarıp kullanabilirsiniz. Desteklemiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 12.04.2021 16:22
Geçtiğimiz günlerde zaten araçların çoğunun fiyatlarında bir oynama yapıldı, anlık olarak baktığımız sunucu ekonomisinde her ne kadar kolay ulaşılabilir araç olsa da rollere katkısı olduğunu düşünüyorum. PD rollerine herhangi bir dezavantajı olmuyor. Mantıksız bir AR-GE olduğundan dolayı desteklemiyorum.

Şöyle, dezavantaj olan kısmı yok. Biz yine rolümüze devam ediyoruz ama her Sanchezin %99'u illegal ve altında cross motor var diye riskli hareketlerde bulunuyor.
Ne bileyim ben MC gibi sanchezlerin toplanıp sürüş yaptığını, dağda vesaire görmedim. Çok güzel rol yapılabilirken farklı amaçla kullanıyorlar. Haa bu demek değil nasıl yani sanchezimle illegal bir şey yapamayacak mıyım? Elbette ona bir sözümüz kesinlikle yok ama sen gidip merdivenden inersen, dağ taş sürersen, riskli olur yani.  ((her cross motor sahibi bunları yapamaz)) Umarım anlaşılmışımdır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 12.04.2021 16:29
Ne bileyim ben MC gibi sanchezlerin toplanıp sürüş yaptığını, dağda vesaire görmedim. Çok güzel rol yapılabilirken farklı amaçla kullanıyorlar.
Tam olarak üzerine bastığın rolleri, ben ve Brystal birliğim "Brystal Rob Rideout" dediğimiz küçük bir serseri motorcu tayfası ile gerçekleştiriyoruz. Birliğin içinde bu tayfa ile ilgilenen karakterler var, sık sık da şehirde turlayarak kendilerini gösteriyorlar. Bu rollerin bitmemesi adına AR-GE'yi desteklemiyorum. Serseri rollerinde kullanılan ve 20-30 kişilik tayfadan hiç suistimalini görmediğim bir şeyin cool araç paketine çekilmesini istemem.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
MrTurakine, ble55phemy, marcus61,
Tepki yok
Tepki yok