Konu: BKİ - Brian_Candre  (Okunma sayısı 192 defa)

#0 - 12.04.2021 00:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Candre @ByQuartez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John_Chutani @oneword

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2021 00:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aracımın üstünde AFK atmış, büyük ihtimal addon kullandığı için araçla beraber Car Surfing yapmış bulundu. Birlik olarak kullandığımız mekana geldiğimizde aracın üstünden inip bizi terslemeye başladı. Daha sonrasında brawl'a girmek için emote verdim, silah çekip vurdu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): OOC konuşmalarımızda hiçbir şekilde şahsa küfür yoktur, anlık olarak şaşırmayla beraber çıkan küfürler bulunmaktadır, şimdiden küfürlerimiz için özür dileriz.

#1 - 12.04.2021 00:53
Alıntı
Alıntı
+ olarak şikayetin DM kapsamında da değerlendirilmesini istiyorum, brawl'a müdahil olmamama rağmen silahı üzerime ateşliyor.

#2 - 12.04.2021 15:57
Öncelikle ben GYM'nin orada çalılıkların arasında afk bırakıp yemek yemeye gitmiştim ardından geldiğimde kişilerin aracının üstündeydim ve ssdeki mekana gelmişlerdi. iC olarak dalmış rolü yaparak burası neresi tarzı şeyler söyledim daha sonra tam giderken kişilerin sövmesi üzerine durdum ve iki kişi oldukları için yumrukla alamayacağımı bildiğim için emote verip silah çektim.

#3 - 12.04.2021 16:56
Videoda chat kısmına bakılırsa bize ilk sövenin Brian_Candre isimli arkadaş olduğu görülebilir. Şikayetin BKİ ve DM kapsamında değerlendirilmesini rica ediyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 12.04.2021 16:58 finalbonus »

#4 - 16.04.2021 02:08
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kişi size yumrukla saldırırken siz direkt silah çekip sıkamazsınız, bu direkt olarak Silah Kural İhlaline giriyor, cezalandırılacak.