Konu: |ŞİKAYET|  (Okunma sayısı 371 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#10 - 12.04.2021 08:17
Merhabalar ben BiA.

Oncelikle gasp olayinda maks esyalarin 1/3'unu alabilirsiniz. Siz 2 tamir kitimide aldiniz. Banka hesabima erisemezsiniz oyle bir sey yok bu bir ihlal. Ihalele ihlal ile zorlandiginiz icin actim ve oradada rolu bitirmesi icin admin cagirdim cunku rol bilginiz yok anliyabiliyorum ama rol iyice baltaladiniz zaten benimde rol zevkim bitiyordu ve admin el atti ve bu ihlaliniz bos kalmicagi icin şikayet actim ve acma hakkim var. Rolde /q dahil yaptiginiz ihallere

#11 - 12.04.2021 09:40
Şikayet açman senin en doğal hakkın buna bir şey demedim ama rolde /q olayı benim Crash yememle alakalı, Idlewood'a bulunduğumuzdan dolayı oralar çok kalabalık Crash yeme olasılığı artıyor.  Crash yedikten 1 dakika sonra ise oyuna girdim zaten yetmiyormuş gibi benim aleyhime bir rol yok ortada.  SS'lere bakarsan bağlantı kopması yazıyor kendi isteği değil. Banka hesabı rolü admin uyardıktan sonra dell'endi ve o olayda kapandı, ondan sonra hiç bir işlem uygulanmadı role devam edilmedi ayrıca o rolde benim payım yoktur. Rol bilgimin olmamasını söylemişsin... Sadece ilk gasp'ımın amatörlüğü, inan bana başka rollerim iyidir.

#12 - 12.04.2021 11:59
Hem oyunda rapor atmışdın ve bir admin raporu inceliyip bizim yaptığımız yanlışı uyarı ile sonlandırmıştı. Eğer admin başka bir yanlış görseydi (Jail cezasına çarptırılabilecek) orada zaten jail yerdik. Senin bu şikayeti açman bence gasp rolünün senin gücüne gitmesi... Yanlış anlama, anlayışla karşılıyorum karakterin düşük seviye ve para zor buluyor. Rol amaçlı yaptığım için paranı iade edebilirim.

BiA

*
#13 - 13.04.2021 02:14
Ben ihlal yapmadım zaten.

BiA

*
#14 - 13.04.2021 03:29
Kanitlarda SSler mevcut. Sayin yetkili gerekli karari verirsiniz. Şikayet sonuclanabilir.

BiA

*
#15 - 14.04.2021 16:35
Merhabalar, admin zaten rolü durdurdu daha öncesi için beni foruma yönlendirdi, ve rolün bitimini bekledim şikayet için.

#16 - 14.04.2021 18:32
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Onaylı hood olduğu için gasp yapabilirler, belirli kurallar içerisinde. Banka hesabındaki para çalma olayını zaten oyundan destek alarak halletmişsiniz, /q atma işleminde de oyuna girdiğiniz zaman karşı taraf bilgilendirin lütfen. Herhangi bir işlem yapılmayacak, rollerinize dikkat edin lütfen. Kuralları incelemeyi unutmayın.