Konu: Gasp ihlali.  (Okunma sayısı 435 defa)

#20 - 10.04.2021 18:12
Adam yemek yemeye gittim diyor bak sende dc den herhalde beni gasp ediyorlar demişsin bu mix ayrıca orda izlenilcek bir duvar yok ve yakındada yoktu

#21 - 10.04.2021 18:31
O mix dediğin şey ne biliyor musun? O pm den yazışmalar adminle olan yazışmalar  eğer bizim gelip vurmamıza bir şey diyiyorsan zaten ara sokakta rol yapıyorsunuz bizde kardeşimiz nerde diye dolaşırken gördük sende hatırlamıyorsam şikayet açarım diye tehditinden geri çekildiydik ssim yok almadım uğraştırmazsınız oyuna yeni başlamış birisinin parasını hemen gasp etmek yerine 1k falan alırsınız diye düşündük bide mix dediğin şey meta gaming olmasın? Mix demek IC OOC karıştırmak demektir.

#22 - 10.04.2021 18:36
Bide olaya şahit bile değilsiniz demişsin ben orda çitlerin arkasında siz rol yaparken sizi izledim ve her şeyi gördüm.  ;)

#23 - 10.04.2021 18:42
Olayı fazla uzatmamak için son mesajımı yazıyorum o kadar pm den yazıyor motorla kaçıyor diyorsun ama öyle bir şey yaşandığını ben görmedim ve  sende ss dahi bir şey yok varsa ss ini at sen haklısın diyeyim. :-\ :)

#24 - 10.04.2021 18:46
3. sayfada bir şey daha gördüm ben yemek yemeye gittiğimde zaten gasp yoktu birşey yoktu ben geldim bana yazdı kanka zencilerle rol yapıyorum dedi bende igs ye gittim hop baktım çocuğu düşürmüşünüz gasp ediyonuz bende duvarın arkasına geçtim izledim hatta siz gördünüz rol akışını bozmamak için gelmediniz çünkü bildiğin karakterinizle arkaya bakıyordunuz.  ::)

#25 - 10.04.2021 18:48
Bak yazdi diyorsun metagame ye giriyor

#26 - 10.04.2021 18:49
Kankacim bak duvarin orada kimse yoktu

#27 - 10.04.2021 18:51
Mesajlar gör gör bitmiyor MRJOE bi kısımda haklısın ama gasp etmicek biri zaten /do dan cüzdan nerdedir diye sormaz cüzdanı alıp içine bakıp gerimi koycaktın çok garip değil mi? Madem bakıcaktın zaten çocuk orda size daha yeni para kastıydım araba alcaktım gibi söylemlerde bulundu bu şeyden parasının olup olamdığını anlayabilirdin yani ben mi yanlış anladım yanlış anladıysam anlat doğrusunu bilmek isterim. O:-)

#28 - 10.04.2021 18:52
Daha fazla uzatmayın bir yetkili bakıncaya kadar yazışmayı keselim.

#29 - 10.04.2021 18:53
Ben vardım bak tam duvarın arkasında duruyordum hatta siz görün belki dikkatiniz dağılır diye diğer zencilerin taa yanına gidip geldim görmemeniz benim suçum değil zaten duvarın arkasında olmasam tüm bunları nasıl anlatacaktım demi?