Konu: [09.04.2021 - Jordan_Burnett] Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 09.04.2021 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordan_Burnett @akaLauren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kai_Schiavone, Fabian_Charletto, Hardy_Copwood, Antonio_Mancini, Evan_Schiavone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2021 - 14:33 - 14:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Brawl Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar. Saat 14:02 de Jordan_Burnett ve diğer birkaç kişi ile aramıza bir kavga rolü döndü fakat bölgede yaralıya düşen kimse olmadı sonrasında IC olarak Shabazz karakteri arkadaşlarını topladıktan bir süre şehirde gezdiler ve o üçlüyü aradılar sonrasında Idlegass bölgesinde Jordan_Burnett'i motorla gördüm ve sonrasında ortadan kayboldu. Motoru aldım ve El Corona bölgesine gittim, bölgede IC olarak tuzak kurulacaktı. Kişler bölgeye geldiler ve geldiklerinde hiçbir şekilde /do üzerinden ya da başka bir şekilde üzerlerinde silah olduğunu belirtmediler. Eğer belirtilseydi zaten brawl rolü yerine fear-rp uygulmayı tercih ederdik. Sonrasında brawl rolü için emoteler verildi ve kavga edilmeye başlandı. Kavga ediliği sırada Jordan Burnett karekteri bir anda silah çekerek sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar, iyi roller.

#1 - 09.04.2021 15:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

Po

*
v3 Oyuncusu
#2 - 09.04.2021 15:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 09.04.2021 17:08
Öncelikle selamlar, birlik olarak dolaşmak için Ocean Bar'a gitmiştik daha sonra yola çıkmaya hazırlanırken bir motorumuzun eksik olduğunu farkettik bu motorda Abraham karakterinin motoruydu. Mahallemize ulaştık kalabalık dağıldıktan sonra üç kişi motoru aramaya çıktık ve herhangi bir saldırıya karşı kendimizi korumak için üstümüze silah aldık. Sonra motoru bulup yanına gittiğimizde sabah ufak bir atışma yaşadığımız Marshall karakterini gördük ve motoru istedik.  Marshall karakterini görünce birçok defa mesaj atmaya başladı. Sonra biz motordan indik silah emotemizi hazırlarken bir anda bize sardırmaya başladı. Ben de elimde silahla yere düşüp risk almak istemedim, adamları vurdum.

#4 - 09.04.2021 21:57
Gerçekçi düşünelim. Motorumun çalındığının farkındayım, geri almaya gidiyorum. Güvenlik için silahlı gidiyorum. Sen motorunu çaldığın adamın silahının olup olmadığını bilemezsin. Seni suçlamıyorum da, sonuçta rolünü gerçekleştirerek tuzak kurmuşsunuz. Fakat silahlı gelebileceğimi hesaba katmayan sensin dostum. Geldiğimde emote'larınızı vererek direk bana saldırmaya başladınız. Belimdeki tabancama davranmam bence normal. Zaten size yumrukla karşılık vermiş olsaydım savunma dahi yapmazdım, siz haklı taraf olurdunuz. Fakat siz saldırır saldırmaz emote vererek silahıma davrandım, bence benim tarafımca yapılmış bir ihlal bulunmuyor. İyi roller, iyi forumlar.

#5 - 11.04.2021 05:20
Merhaba, incelendi.

Brawl rolleri yapılırken size karşı yumrukla saldırı olduğunda silahınızı çekemezsiniz. Eğer gerçekçi düşünmek istiyorsanız ve kurallara aykırı olmadan hareket etmek istiyorsanız, silahınızı çekip karşı tarafa tutarak uyarılarda bulunup o fırsatı kullanarak kaçabilirsiniz. Ama bu silahınızı ateşleyebileceğiniz anlamına gelmiyor, brawl rolünde her ne olursa olsun silahınızı çekemezsiniz ve karşı tarafı vuramazsınız.

Jordan karakteri yukarıda belirtilen ihlalden dolayı ceza alacak. K&A