Konu: Cavillor Alerio- Aktif rolde /b kullanımı, aktif rolde /q (IC Hapisten kaçmak)  (Okunma sayısı 158 defa)

#0 - 09.04.2021 04:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Cavillor Alerio @izchezne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crispin Mayweather @Nyarko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 09/04/21 - 00:01 /  00:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Sürekli Roleplay kurlaını hiçe sayarak rol ortasında sebepsiz yere /b kanalını kullanmıştır (SS1)

Kişi tutuklamaya giderken sıkıntı yok hiç bir şekilde, yol ortasında hiç bir şekilde bir şey bildirmeden oyundan çıkış sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (1)

(2)
  2:57:01 Kişi aktif 2:57:30'da q atıyor ve daha sonra bekliyoruz ama gelmiyor.
Ek açıklamalar(varsa): Kişiler iki kişilerdi diğer kişide yakalananınca q attı, o kişiye de şikayet açılacaktır. PD Olarak son zamanlarda /q olayını çok yaşıyoruz umarım bu sorun çözülür.

« Son Düzenleme: 09.04.2021 04:37 AVCI »

#1 - 09.04.2021 05:05
Şahitliğimi onaylıyorum, pursuitte diğer arkadaşı da bağlantı kopardı.

#2 - 09.04.2021 12:13
Luke Watson isimli oyuncu hakkında zaten şikayet açacağım da;
Kendisi '' Cavillor'u çekiştirir. '' komutu vererek beni araca çok uzak bir yerden araca atıyor, üstelik '' rol karşılığı / sırası '' beklemeden bunu yapıyor. Bende '' /do '' ooc kanaldan bir soru soruyorum, yanlışlıkla '' /r yerine /b '' kanalını kullanıyorum ki görüldüğü üzere ardından tekrar '' /do '' kanalını kullanıyorum.

Bağlantı kopması için iki ekran görüntüsü göstereceğim;
Spoiler: GösterGizle

Göründüğü üzere bilgisayarım eski, sürekli crash yiyorum / bağlantım kopuyor ve ekstra olarak kanıt diyebileceğim VCP IP doğrulumasının log geçmişleri daha derinlemesine bakılsın, birkaç günlük değil oyun başladığından beri kaç defa doğrulamam gerekmiş görülsün.

#3 - 09.04.2021 13:00
Öncelikle herkese selamlar,

Bu olayda aynı şekilde bende bulunuyordum, eklemek istediklerim birkaç şey bulunuyor. Kişiler Temple apartmanının oradaki direğe çarptı ardından araç dışı duruma düştüler. Rol imkanı tanımak amacı ile bende motorumdan indim, hemen Taser silahıma davranmadım. Cavillor Temple apartmanın arka kısmına doğru koşmaya başladı,

Bahsettim bölge:

-Sonrasında Cavillor'un bağlantısının koptuğu ChatLog'uma düştü. Bölgede on dakika bekledim, tekrardan oyuna girmediğini görünce bende bölgeden ayrıldım.
Ekleyeceklerim bu kadar, iyi eğlenceler.

#4 - 09.04.2021 17:04
Pursuit sonunda ikisi de oyuna girmedi. Rahat gece 1'e kadar beklemişizdir, ne Discord'dan tarafımıza ulaştılar, ne başka bir şey. Kasıtlı olduğu ortada.

#5 - 09.04.2021 18:05
Merhabalar,
son zamanlarda çok fazla zevkine polisten kaçtığınızı zaten biliyoruz, saatlerce süren kovalamacalarda crash yemiyorken tam da hapse atılacağınız zaman crash yemeniz ve oyuna girememeniz pek inandırıcı gelmiyor. Cavillor karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.