Konu: 08.04.2021 William_Maxwell PG, YKİ  (Okunma sayısı 328 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2021 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Maxwell @Batyouone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.04.2021 21:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, ŞANS FAKTÖRÜ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yaralıya düştükten sonra, yaralı rolünü yapmadan, izin almadan şans faktörünü kullanıyor ve ayağa kalmaya çalışıyor. 2 kere üst üste başarısız çıkınca, /do'dan tekrar dener emotesi veriyor. 3'ncü kez başarılı çıkınca ağaya kalkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/swgfXB.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.04.2021 23:47
Birincisi attığın görüntüde hiç bir şikayetinin kanıtı yok Powergame kuralı oyuncuların doğaüstü olarak yaptığı şeylere denir ben ayağa bile kalkmamışım ssde ikincisi ise /dene için izin almaya gerek yok sana kim öğretti bu kuralı? Tam olarak yazdığı yeri atar mısın? Ayrıca nasıl bir düşünce yapısı bu gerçek hayatta yerde yatan birisi kalkmak için izin mi istiyor kalkmaya çalışıyor başarılı olursa kalkıyor can sıkıntısından şikayet mi açtın?

#2 - 08.04.2021 23:48
/do tekrar dener.

#3 - 08.04.2021 23:51
/do tekrar dener.
Ee dostum "/do tekrar dener" bir belirtmedir sistemsel olarak tekrar denemeden önce yazılır yrb misin?

#4 - 08.04.2021 23:55
Hadi diyelim emote verebiliyorsun do'dan mı veriyorsun onları. 2 kere üst üste do dan tekrar dener yazıp, ikisi de başarısız çıktıktan sonra 3'ncüde başarılı çıkıyor ayağa kalkıyorsun. Ben o zaman 30 kere yapayım bunu başarılı çıkana kadar, orda dayak yedin rolsel ben de yedim. Direk olarak yardım alıp ayağa kalkıyorsun, şans faktörünü deneyerek.

#5 - 08.04.2021 23:59
Hadi diyelim emote verebiliyorsun do'dan mı veriyorsun onları. 2 kere üst üste do dan tekrar dener yazıp, ikisi de başarısız çıktıktan sonra 3'ncüde başarılı çıkıyor ayağa kalkıyorsun. Ben o zaman 30 kere yapayım bunu başarılı çıkana kadar, orda dayak yedin rolsel ben de yedim. Direk olarak yardım alıp ayağa kalkıyorsun, şans faktörünü deneyerek.
Şans denemeleri 3 kez yapılır 3. de başarısız çıkarsan o durumu kabullenmen gerekir veya seni o rolde başkası ayağa kaldırmak zorunda kalır.
me ile ayağa kalkmaya çalışır şeklinde emote verdim ilk başta zaten sen rolde sana uzatılan bardağı aldıktan sonra /me bardaktan yudum alır mı yazıyorsun bardak bitene kadar.
/do bardaktan belirsiz aralıklarla yudum almaktadır veya 50 saniyede bir yudum almaktadır diyorsun sonuç olarak belirtme amaçlı kullanılır /do komutu.

#6 - 09.04.2021 00:01
Su içmeni YKİ ile karşılaştırıyorsun, olmaz böyle adamım.
Dene faktörünü nasıl leyhine kullanabilirsin biliyor musun? Silah ile yaralıya düşersin. 30 kere başarılı çıkana kadar beklersin, ayağa kalkarsın tekrar adamı tararsın. Bu da karşı tarafa rol imkanı vermemen, pg yapman demektir. Yani rolü etkileyip, direk olarak kalkmaya çalışıyorsun. Ayrıca şans faktörü denemesi için do dan izin alınması gerek diye biliyorum..

#7 - 09.04.2021 00:06
Su içmeni YKİ ile karşılaştırıyorsun, olmaz böyle adamım.
Dene faktörünü nasıl leyhine kullanabilirsin biliyor musun? Silah ile yaralıya düşersin. 30 kere başarılı çıkana kadar beklersin, ayağa kalkarsın tekrar adamı tararsın. Bu da karşı tarafa rol imkanı vermemen, pg yapman demektir. Yani rolü etkileyip, direk olarak kalkmaya çalışıyorsun. Ayrıca şans faktörü denemesi için do dan izin alınması gerek diye biliyorum..

Dostum anlatamıyorum galibe şans faktörü denemesi için izin falan alman gerekmiyor. 30 kere deniyemezsin diyorum 3 kere maksimum deniyebilirsin. Yumruk yiyen birisi ölür mü? Ayrıca ne saçma sapan konuşuyorsun sunucunun restartına kadar yerde mi yatalım? Kendi şikayetinin saçmalığının bile farkında değil misin? Rolü burada değil oyun içerisinde yapıcaksın.

#8 - 09.04.2021 20:07
Dostum sırf şikayet açmak için açmışsın. Ortada küfür hakaret yok yani İC deki sorunu ooc yansıtıyosun üstlerde bir şilayetin daha var bunları sadece İC de yenildiğin için yapıyosun boş bir şikayet.

Neyse yönetimin en iyi  kararı verceğinden eminim.  :uzi:

#9 - 11.04.2021 16:21
Aynı rolden zaten jail işlemi uygulandı konunun kapatılmasını rica ediyorum. Aynı rolden iki farklı konu açılmış

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=106325.0