Konu: Oyuncu Şikayeti!(AFK iken sergilenen durum (Car Jamming).)  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2021 21:18
OOC durumdayken yanıma gelip önceki chati kontrol ettim herhangi bir emote vb. vermeden aracıma hasar vermişler ardından ALT Tab'dan dönüp baktığımda aracım paramparça hasarlı halde durmaktaydı, bende rolsel olarak yaptıysalar düşüncesi ile gidip rol çevirmeye çalıştım hasar veren kişiyi gördünüz mü diye vs. ardından bana zenci olduğum halde beyazi kavramı kullanıp ırkçısın demeleri ve küfür etmediğim halde küfür niye ediyorsun gibi davranışlar sergilemeleri ne kadar doğru bir rol bilemem.

Bu kısımda (Alttaki görüntü.) aracıma inip biniyorlar ardından değişik cümleler kullanıyorlar az önce bahsettiğim ırkçı muhabbeti gibi, aracımın da hasar aldığını rahatlıkça görebilirsiniz dumanlar çıkıyor. Ayrıca haritayı kontrol ederseniz HOOD'lu bölgede değilim bunu rapor atarak ta bildirmeye çalıştım fakat yetkililer 10-20 dakikadır raporuma bakmadılar, HOODlu bölge de olmamam dışında aracıma binip inmeleri ve vurmaları gerçekte sergilenebilecek durumlar değil PG ye ve Car Ja'ya  giriyor diye tahmin ediyorum.

Şikayette bulunduğum kişiler'in isimleri ve idleri belirli ben yinede yazayım.

Şikayette bulunduğum kişiler:
- Krante Knox
- Mark Watson
- Ludacris Quadrus
- Jontray Baker

Umarım gerekli dönüş sağlanır ve yetkililer umursar...
 :-[

#1 - 10.04.2021 15:53
Merhaba, şikayeti şablona uygun hale getirmelisiniz. Aşağıda bırakacağım konu linkine tıklayarak şablona erişebilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0