Konu: Berdhoud Hardtman(Deat Matching)  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 06.04.2021 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Berdhoud Hardtman @JudasPriest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher_Black @egeahinbey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/04/2021 21:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Death Matching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak konum gönderdi Chris aracımı vericekti,konuma gittim birden arkadaş rol yapmadan emote verip sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/vH737n https://hizliresim.com/u5z09h

Ek açıklamalar(varsa):  :colt:

#1 - 06.04.2021 22:32

Aramızdaki IC savaştan daha örnek atmamı ister misin?

#2 - 06.04.2021 22:39
Dostum ıc olarak kıyafet değiştirmişim,rol yapmadan beni görmeden ismimi görüp emote verip sıkıyorsun,bende düşmanım diye mekanında duruyum vuruyum bayıl bi saat sonra geliyim gene vuruyum güzel rol değilmi?

#3 - 06.04.2021 22:43
Dostum ıc olarak kıyafet değiştirmişim,rol yapmadan beni görmeden ismimi görüp emote verip sıkıyorsun,bende düşmanım diye mekanında duruyum vuruyum bayıl bi saat sonra geliyim gene vuruyum güzel rol değilmi?

Kıyafet değişince estetik ameliyatına girmiyorsun, bakış açın çok yanlış IC'de savaş içerisindeyiz ve size ateş açıp düşürdük kalkıp rolünüze devam edin bunda birşey yok.

#4 - 06.04.2021 22:43

Swat tarafından aranırken bizde kıyafet değiştirelim bizi bulamasınlar o halde? Sen aileni kıyafet değiştirince unutuyor musun?

#5 - 07.04.2021 12:23
Dostum düşmanında olsa rol yapmadan her gördüğünde sıkıcakmısın? Ben sana düğmanım diye hergün sıksam burda dm den 100 tane şikayet açıcaksınız ayrıca size açılmamış bi şikayete yorum değil sana açtığım şikayete savunmanı yap

#6 - 07.04.2021 20:58
Sorun görünmüyor.