Konu: Rafael_Piugmarti / (İllegal kural ihlali) - Glenn White / (Car ramming)  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2021 00:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael_Piugmarti  //  @ahmetçtn (İllegal kural ihlali)   ---  Glenn_White  //  @Parzival37  (Car ramming)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2021 16:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal kural ihlali ve car ramming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben şehir dışında soygunumu yaparken, Rafael, Glenn ve Joseph adlı karkaterler geldiler. Daha sonra Rafael karakterinin polise şikayet ettiğini farkettim.(İlk ss'in chatbox'unda görünüyor.) ve hızlıca aracıma binip uzaklaşayım derken, rafael karakteri aracıma bindi. Daha sonrasında ben araçtan atma emotesi versemde role uymayarak araçta kalmaya devam etti. Ardından bende polis gelecek diye kaçmaya devam ettim glenn adlı karakterde bizi takip etti ve car ramming yaparak aracımı bozmaya çalıştı. (araçları ilk ss'de duman atmıyorken sonraki ss'lerde duman atmaya başlıyor.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.04.2021 16:05
Karşı taraf ss'lerin sadece bizim aleyhimizde olan kısımlarını paylaşmış bulunmakta olup,bu ss'lerde araçtan atma komutuyla aynı anda karakterimin emniyet kemeri taktığı ve karşı tarafın araçtan atma komutuyla beraber kapıya yaslandığı gerçekleşmiş olmakla beraber,karşı taraf ss,lerin tamamını paylaşmadığı için bu kısımlar görülmemektedir.

#2 - 06.04.2021 16:09
Karşı tarafın car ramming iddialarına karşı ise,Lily adlı karakter çok ani manevralar yaptığı için car ramming'e kendisi sebebiyet vermiştir.Benim aracım olan siyah Buffalo karşı tarafın riskli manevraları sebebiyle motoru arızalanarak yolda kalmıştır.

#3 - 07.04.2021 02:39
Karşı taraf ss'lerin sadece bizim aleyhimizde olan kısımlarını paylaşmış bulunmakta olup,bu ss'lerde araçtan atma komutuyla aynı anda karakterimin emniyet kemeri taktığı ve karşı tarafın araçtan atma komutuyla beraber kapıya yaslandığı gerçekleşmiş olmakla beraber,karşı taraf ss,lerin tamamını paylaşmadığı için bu kısımlar görülmemektedir.
Eğer karşı kanıtınız var ise ss'leri yükleyebilirsiniz savunmanızı lütfen tam yapın kanıtsız konuşuyorsunuz.

#4 - 07.04.2021 02:41
Karşı tarafın car ramming iddialarına karşı ise,Lily adlı karakter çok ani manevralar yaptığı için car ramming'e kendisi sebebiyet vermiştir.Benim aracım olan siyah Buffalo karşı tarafın riskli manevraları sebebiyle motoru arızalanarak yolda kalmıştır.
Düz yolumda giderken sürekli olarak emotesiz aracıma vuruyordunuz aracıma vurmayın diye kaçmak için ani manevra yapıyordum.

#5 - 07.04.2021 02:48
Kişilerin zaten daha önceden ooc sicilleri var, ihlal yapmaya meyilli insanlar belliki.

#6 - 07.04.2021 09:15
Karşı tarafın herhangi bir savunması kalmayınca, koruma içgüdüsü ile genelleme yaptığı kaçınılmaz.

#7 - 07.04.2021 09:23
Bahsettiğim aleyhimize olan kısmın sonu kıl payı 4.ss'in sonunda gözüküyor. /ne araçtan atar komutu ile beraber /me emniyet kemerini takar kısmı gözükmektedir. Genelleme ile değil savunmalar ile yorum yapılması tercihimdir.

#8 - 07.04.2021 14:58
Karşı tarafın herhangi bir savunması kalmayınca, koruma içgüdüsü ile genelleme yaptığı kaçınılmaz.
Herhangi bir genelleme yok, sen ve diğer yanındaki adam daha önceden ooc bir ceza almışsınız bunun neresi genelleme anlayamadım.

#9 - 07.04.2021 22:19
Rafael ihbar verdiği için cezalandırılacak. Gerisinde sorun yok.