Konu: [03.04.2021 - Rafael Piugmarti ] Bug Abuse  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2021 11:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael Piugmarti @ahmetçtn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video'da gözüken herkes.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2021 / 17:43
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Yaklaşık yarım saat veya on beş dakika boyunca kovalandı bir süre sonra izini kayıp ettirdi aracı ağır hasarlıydı kayıp olduktan otuz saniye sonra tekrar göz göze geldik motoru pasifti araç içersinde oturuyordu ve aracı tamirlenmişti, bunu pek fazla takmadık tekrar kovalamaya başladık bir süre sonra tren raylarından ilerlerken ters takla atıp aracını tamamen bozdu, bizde aracın etrafını sarıp konuşmaya başlarken arkadaş kendi birliğinin özelliğini kullanarak araç içersinden aracını tamir etmeye başladı bunu ilk kez yapmadı, bu şikayeti 05.04.2021 tarihinde açıyorum ve 04.04.2021 tarihinde bu arkadaş ile aynı durumu tekrardan yaşadık, araç içersinden durmadan arabasını tamir edip bug kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kesinlikle ceza almasını istiyorum bunu durmadan tekrarlıyor bunu bir kaç kez yaptı, uyarıldı. Kendisini kesinlikle ceza almasını istiyorum.

#1 - 06.04.2021 15:54
Bunun birlik özelliği ile hiçbir ilgisi olmayıp, envanterimdeki tamir kirini kullanmamla ilgili bir durumdur.

#2 - 06.04.2021 16:11
Bahsettiğiniz durumda öncelikle araç motoru çalışmakta olup arkamda gördüğüm polislerle kaçmam aynı anda olmuştur.

#3 - 08.04.2021 03:58
Selamlar olayda bulunan kişilerden birisi de benim, ilgili karakter sürekli olarak aynı ihlali yaptığı için video kaydına aldım, elimde video kaydı bulunduğu için ekleme gereğinde bulundum.

Tamir kiti kullandığınız zaman chatloga düşen emote bundan daha farklıdır. Pursuit anında yan koltukta oturan Rafael sürekli olarak aracını /tamir komutunu kullanarak non-rp bir şekilde tamir ediyordu, tekrardan kaçmaya çalışıyordu.  Pursuit anında yaklaşık olarak üç dört kere bunu gerçekleştirdi, eklediğim videoda da görebileceğiniz üzere araç tamir olduktan sonra tekrardan nos kullanarak kaçmaya çalıştılar.

Bu kısımda araç hasarlı(17:25) gözüküyor fakat tekrardan /tamir komutunu kullanarak devam ediyor.
« Son Düzenleme: 08.04.2021 04:08 ba2handro »

#4 - 15.04.2021 22:57
Kişi ceza alacak.