Konu: Feliciano Esposito [Kaza rolüne uyumsuzluk, PG, PM rahatsızlık]  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 04.04.2021 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Feliciano Esposito @MadeONEday

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2021 17.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tamirden çıkıyorum zaten bu mesafede yüksek bir hız yapmam aracım dolayısı ile imkansız. Şahıs bile bile yapar gibi hızla geldiği şeritten kaçtığım halde çarpıyor. Olabilir insanlık hali kaza olma olasılığı yüksek diye artniyet aramıyorum ama baktığımda kaza rolü yapmak yerine bariyerden çıkıp birde "amaç?" diye pm atıyor ve birşey olmamış gibi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://ibb.co/nnNxpbv
https://ibb.co/10S3QVr

Ek açıklamalar(varsa): Bu bölgede meslek yapan bazı arkadaşlar araçlar yeni tamir edildiği için altlarındaki araçlar zaten meslek aracı diye kasıtlı olarak insanlara çarpıp 100 dolar daha ödemesine neden oluyor. Şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum. İyi forumlar.

#1 - 04.04.2021 19:16

#2 - 04.04.2021 20:25
Öncelikle merhaba, @suicide06 arkadaşımız Alt-Tab'dayken önüme geçiyor ardından ben oyuna dönünce arkadaşımızın aracı ile iç içe giriyoruz, ardından ben kişinin bana CR attığını düşünüyorum. Zaten SS'lerde ise gözüküyor, "Amaç?" diye sormaktayım. Kişi ile herhangi bir role girmedim, eğer ki girseydim oradaki kaza rolünden kaçacak değildim. Kişi ile istemsizce çarpıştık, ben bana karşı CR yapıldığını düşündüm ve mesleğime devam ettim. Burada olmayan bir rol üzerinden ceza yiyeceğimi düşünmüyorum, kişinin rolünü baltaladıysam eğer özür diliyorum. Orada bir rol olsaydı kaza rolünü gerçekleştireceğimide buradan belirtmek isterim;

iyi roller, iyi forumlar dilerim.

#3 - 04.04.2021 23:07
Aracınızın çıkan lastik izinden hareket halinde olduğu net bir şekilde belli olmaktadır. Alt tab'da aracınızı sürebilmeniz için 3. parti yazılımlar gerekmektedir ve buda hile kullanımına giriyor ama siz bilirsiniz. Yinede doğru kararı yetkili arkadaşlarımızın vereceğini düşünüyorum. İyi forumlar.

#4 - 14.04.2021 04:11
Merhaba,

Kanıtlar şikayeti kanıtlar niteliğinde değil. Anlatılan olayı tamamen anlatmıyor, yeterli kanıt bulunmuyor. Bu sebepten dolayı şikayet düştü, genel uyarı olarak araç sürüşünüze dikkat edin.