Konu: [01.04.2021 - Thomas Nelson, Indias Nelson] Powergaming, Türkçe Terim  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2021 16:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Nelson, Indias Nelson | @ChrıssNelson @indias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04.2021 15:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce memur çağırdılar, yanlarına gittim sorunlarını öğrenmek için, şahıs bana lanet olası memur yazdı düzgün konuşması hakkında onu uyardım, daha sonra "Yarram" ve "Nah" tarzı kelimeler içeren cümleler kurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların cezalandırılmasını talep ediyorum, teşekkürler.
Eklemek isterim ki;
  1. Ekran görüntüsünde Thomas Nelson'un yaptığı Powergaming ve Türkçe Terim kullanımını görüyorsunuz.
  2. Ekran görüntüsünde Indias Nelson'un yaptığı Türkçe Terim kullanımını görüyorsunuz.

#1 - 01.04.2021 17:42
Merhabalar,
Thomas karakteri şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar.