Konu: Travis Turner( DM+ Meslek Çalışanlarına Karşı Roller.)  (Okunma sayısı 413 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2021 10:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karakter Adı: Travis Turner Forum Hesabı: @jenizaro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04:2021 Saat: 10-10:20 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM+ Meslek Çalışanlarına Karşı Roller.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM: Kişiler, bir anda motor ile gelip UZİ ile bana ateş ediyorlar. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller: Kişiler ben taksici mesleğinde işbaşındayken beni motorla takip edip ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/sfPEy
https://resmim.net/i/sfTeM
https://resmim.net/i/sfLUB
https://resmim.net/i/sfioU

Ek açıklamalar(varsa): Cidden gerekli cezayı almalılar.

#1 - 01.04.2021 10:47
Dostum açtığın şikayette sadece olayın son anından bahsetmişsin. Bu olayın öncesinde Onaylı hood'umuz içerisinde @Ellzero yani Tyrell_Williams karakteri ile rol yaparken, bize agresif rol yaptın. Daha sonra da küfür edip kaçtın. Ben de silahımı çekip seni vurdum.
Karakterim zenci bir karakter, biraz ağzı bozuk. Sana hiç bir şekilde saldırıdan bulunmadan küfürler ederek uzaklaşmanı söylüyorum. Tekrar bağırarak kışkırtıyorsun. Aşağıdaki ekran görüntüsünde chat yazılarından da görülebileceği üzere agresif rolü başlatan kişi sensin.

#2 - 01.04.2021 10:56
Ayrıca vuruldaktan sonra "Anlıyorum" demen de çok iyimiş :)

#3 - 01.04.2021 11:00
Onaylı Hood önünde karşıdan karşıya geçiyordum, arkadaş 250 km hız ile sürdüğü taksiyle üzerimize doğru geldi, çarpmamak için frene asıldı ve yalpaladı, ardından gelip bize Hood içerisinde agresif rol sergiledi. "İşimi engelliyorsunuz, bıktım sizin gibilerden" diyerek karakterlerimizi kışkırttı, ona uzaklaşmasını ve gitmesini söyledik, karakterlerimize ırkçı bir söylemde bulunarak karakterlerimizi daha da kışkırttı, bu ırkçı söylemi üzerine Travis_Turner @jenizaro  arkadaşımız Uzi silahı ile taksici arkadaşı vurdu, yani olayı başlatan ve üzerine bizi kışkırtan kişi bu arkadaşın ta kendisidir.

#4 - 01.04.2021 11:02
Dostum açtığın şikayette sadece olayın son anından bahsetmişsin. Bu olayın öncesinde Onaylı hood'umuz içerisinde @Ellzero yani Tyrell_Williams karakteri ile rol yaparken, bize agresif rol yaptın. Daha sonra da küfür edip kaçtın. Ben de silahımı çekip seni vurdum.
Karakterim zenci bir karakter, biraz ağzı bozuk. Sana hiç bir şekilde saldırıdan bulunmadan küfürler ederek uzaklaşmanı söylüyorum. Tekrar bağırarak kışkırtıyorsun. Aşağıdaki ekran görüntüsünde chat yazılarından da görülebileceği üzere agresif rolü başlatan kişi sensin.

Arkadaşlar, küfür etmem sıkmanız anlamına gelmez? Çok saçma bir DM yaptınız siz gerçek hayatta biri size küfür ediyor diye sıkıyor musunuz? Yapmayın lütfen :D

#5 - 01.04.2021 11:05
Arkadaşlar, size küfür etmem sıkmanız anlamına gelmez, yolun önüne bir anda atlayıp bisikletle Hop Hop Hop Hop zıplıyorsunuz, küfür etmem çok çok normal sıkmanızı gerektirecek bir durum yok ha birde ben bir meslek çalışanıyım, yani bana sıkman Meslek Çalışanlarına Karşı Rollerede giriyor ve ben ihlallerine yazdım bunu.

#6 - 01.04.2021 11:06
:D :D Ben gerçek hayatta çete üyesi değilim kanka ya, maalesef sıkamam. Vice Roleplay'de bir çetede İnsider rolündeyim şuan. Irkçılık yapıp küfür eden birine teşekkür mü edecektik?

#7 - 01.04.2021 11:08

Arkadaşlar, küfür etmem sıkmanız anlamına gelmez? Çok saçma bir DM yaptınız siz gerçek hayatta biri size küfür ediyor diye sıkıyor musunuz? Yapmayın lütfen :D

Dostum ben gerçek hayatta kimseye sıkmıyorum, oyun içerisinde illegal bir rol sergilediğimiz için karakterimizin yapısı bu şekilde, yaptığın savunma çok saçma, şu "sen gerçek hayatta böyle yapıyor musun?" örneğinin verilmesinden usandım artık, bu sunucuda yüzlerce kişi oynuyor ama sanıyorum ki bu oyuncular içerisinden mafya olanlar gerçek hayatta mafya değiller, mesela sen taksici rolü yapıyorsun, gerçek hayatta taksici misin?

#8 - 01.04.2021 11:11
Mahallemizde Fear-RP uygulaması gereken kişi sensin bu arada, suç oranının yüksek olduğu, her gün birilerinin öldürüldüğü bir mahalleye giriyorsun. Bu koşullar altında birisine küfür edip olaydan yırtamazsın dostum. Senin başlatman üzerine illegal rol sürdürüyorum seninle. Admin kararını bekleyelim.

#9 - 01.04.2021 11:14
Tamam savunmanız bittiyse ben adminleri etiketliyorum @Mnemosyne