Konu: [31.03.2021 - Daquan_Morgan] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 31.03.2021 02:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daquan_Morgan @bird

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2021 01:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksicilik mesleğini yaparken Daquan Morgan adlı şahıs aradı istediği yerden alıp, istediği yere götürdüm. Varacağımız yere geldiği anda hiç bir şey söylemeden sunucudan çıktı. Kasıtlı olduğunu anladığım için bir süre orda durdum ve şahıs tekrar oyuna girdi hiç bir şey demeden koşarak Malibu'ya girdi. Oyuna giriyor fakat role devam etmek yerine PM kanalından oyunun çöktüğünü söyledi fakat tekrar girdiğinde aynı yerde beklememe rağmen görmemezlikten geldi koşarak Malibu Club'a girdi ve role devam etmedi. Şikayet açacağımı söyledikten sonra gel devam edelim diyor fakat gene çıkıp role devam etmedi. Ben parasında değilim sadece arkadaş akıllılık yaptığını düşünüyor fakat beni ve  taksi kullanıp ücretini ödeyen diğer arkadaşları enayi yerine koymak oluyor bu ve hiç bir şekilde role-play e uymuyor. Rolün başından itibaren geçen diyalogları barındıran screenshot'ları ekliyorum.Gereğinin yapılmasını istiyorum, teşekkürler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 31.03.2021 02:35 Nongratae »

#1 - 31.03.2021 09:11
Savunma :
Merhaba iyi forumlar. İlk öncelikle /q atmadım oyunum aşırı kasma sebebi ile çöktü oyuna giriş sağlar sağlamaz kişiye pm attım ancak cevap vermedi malibuya girer girmez hemen bir pm atıp şikayet açacağını söyledi zaten attığı SS'lerde gözüküyor. Burada beni oyuna girdiğimde beklememiş bir yerlere gitmiş sanırsam. Çünkü ben malibudan bayağı bir uzakta başladım ve koşarak malibuya geldim ancak malibuya girerken onu görmedim veya fark edemedim rol devamını yapalım dediğimde yine cevap vermedi.

#2 - 31.03.2021 16:54
Merhabalar,
şikayet incelendi, savunma yeterli bulundu. @Nongratae rolün devamı için size PM atılmış ama siz kabul etmemişsiniz, Malibu'daki aşırı yoğunluk sebebiyle oyunu kasmış ve relog atmış olabilir, PM'den anlaşarak devam edebilirdiniz. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.