Konu: Isaiah Wiggins(DM)  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.03.2021 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaiah_Wiggins Forum Hesabı: @Orh4n

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.03.2021:16:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM: Kişi sadece KAÇIN! KAÇIN! KAÇIN! Diye bağırdığım için Glock-17 model silah ile(Deagle) ile bana ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/OJtPSj
https://imgyukle.com/i/OJlA98
https://imgyukle.com/i/OJl7zn
https://imgyukle.com/i/OJlfdM
https://imgyukle.com/i/OJl0Yh

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını rica ediyorum.

#1 - 30.03.2021 17:13
Selam. Öncelikle ss'lerin tam halini ekleyeyim ki, adminleri yanıltmanı engelleyelim.

Spoiler: GösterGizle

Brystal sokağında, iki OG "Buffalonun sokağa sıkması" hakkında bir şey konuşuyor, tahmin edebilirsin ki bu konuşmanın şakası yok. Sen de "kimi trollesem" diye bakınırken chatlogunda bunları görüyorsun. Sonrasında kafanda "İşte bana malzeme!!!!" düşünceleri geliyor ki; ghetto sokağında, düşmanların adını haykıra haykıra "BUFFALO GELİYOR, KAÇIN" diye spam halinde bağırıyorsun, troll'lüyorsun. Sonrasında yanına geliyorum, her gün Idlewood'da bizi trolleyen yaklaşık on kişiden biri olduğunun ben de farkında olduğum için, sadece "Senin beynin var mı?" diye soruyorum. Ben onu söylerken tekrar "KAÇIN" diye bağırıyorsun. "Tekrar söyle de a*** s***" sözümden sonra, "Ne alaka?" diyip tekrar aynı şeyleri bağırıyorsun. Sonrasında "emote vermeksizin" bana yumruk sallıyorsun, sonrasında kaçmaya başlıyorsun. 116 olan canımın, 114 kalmasından belli bu, emote vermeyi gerekli görmediğin (?) için chatlogda gözükmüyor. Kendi sokağında yumruk yiyen bir OG'nin, nasıl bir tepki vermesini beklerdin? Sen, önce onaylı hood'umu trolleyip sonrasında yumruğunla saldırdın, ben de silahımla savundum. Olay bu kadar basit. İçinde anlık olarak yirmi karakterin rol yaptığı bir sokakta, düşmanlarının adını haykırarak korkutmaya çalışıp aynı şeyleri spamlamanı saymaya gerek bile duymuyorum, orası zaten belli... Ek olarak, bunları yaptığın karakter hem yan karakter, hem de sivil. Buna rağmen, yaptığın rol (?) ortada..

Şimdi kafandaki şu sorulara cevap verelim. "Ben, canı sıkıldığı için sokağa gelen bir troll'üm, beni niye vurdun?". Idlewood gerçek hayatta Inglewood'u temsil eder. Inglewood çete faaliyetlerinin revaçta olduğu bir yerdir, eğitimsizlikle ve fakirlikle boğuşur. Idlewood'da da apartman Harmony Oaks harici bulunmaz, genellikle yıkılmaya yüz tutan gecekondu evlerden oluşur. Departmanın bile Idlewood'a girerken belirli kuralları ve önemleri vardır. Idlewood sunucunun kurulduğu vakitten beridir değişmez bir ghetto bölgesidir. Seni vuran karakterin de, bu noktaya gelme süreci de aynı şekilde suç faaliyetleri ile eşzamanlı ilerler. Bu yüzden, bu karakterin sahip olduğu bir onaylı hoodda "BUFFALO GELİYOR, KAAAAÇÇÇ!" diye bağırarak trollemenin ve OG'ye yumruk atmanın cezası, "en hafif haliyle", vurulmaktır.

Dünya, sandığın kadar "troll'e troll" olmadığı için üzgünüm. Tarafımca başka ileti gelmeyecek, iyi forumlar.

#2 - 30.03.2021 17:18
Dostum troll alakası yok bence, Kurt Bowman'ı görünce bende korkudan KAÇIN KAÇIN KAÇIN! Diye bağırdım ve sende bana durduk yere ateş ettin bağırdığım için bence ihlallerin gayet net amacım troll değil.

#3 - 30.03.2021 17:19
Emote vermeden sana vurduğuma dair buraya bir kanıt at şikayeti geri çekeceğim zaten öyle birşey olmadı kardeşim.

#4 - 30.03.2021 17:19
Ve her düşük level olan, yeni başlayan kişilere TROLL Diye yaklaşmanız çok çok çok saçma.

#5 - 30.03.2021 17:32
Buraya bir kanıt atmanı istiyorum benim sana vurduğuma dair bir kanıt.

#6 - 30.03.2021 17:45
Dostum troll alakası yok bence, Kurt Bowman'ı görünce bende korkudan KAÇIN KAÇIN KAÇIN! Diye bağırdım ve sende bana durduk yere ateş ettin bağırdığım için bence ihlallerin gayet net amacım troll değil.
Kurt Bowman karakteri bölgeden geçmedi, iki OG'nin konuştuğu şeyi duyduktan sonra bunu söyledin. Amatör ve kolay tespit edilecek bir yalan, daha mantıklı bir şey tercih edebilirdin.

Ve her düşük level olan, yeni başlayan kişilere TROLL Diye yaklaşmanız çok çok çok saçma.
Düşük seviye olduğun için değil, amacın ve yaptığın hareketler belli olduğu için troll diyorum. Üstte gereken şeyler yazıyor.

Emote vermeden sana vurduğuma dair buraya bir kanıt at şikayeti geri çekeceğim zaten öyle birşey olmadı kardeşim.
Zaten yukarıdaki ss'lerde görülen, Jafaris karakterinin ( @MASTY ) sana tekme atması tamamen sebepsiz oldu, emote'suz falan vurmadın, o da karşılık olarak senin aksine "emote vererek" sana vurmadı, evet dostum. Daha mantıklı yalanlar bulabilseydin sevindirici olurdu.

Buraya bir kanıt atmanı istiyorum benim sana vurduğuma dair bir kanıt.
"Ss olsa ilk seferde atardı, madem yok, yürüyeyim bu kapıdan" mantığından vazgeç.

Senin hatrına, Naquian_Hodges karakterine kendimi yumruklatarak düşürtüp hasar kaydı aldım. Oyundan çıktığın ve başka biri o ID'ye geçtiği için hatalı gözüküyor. Eğer bu kanıt, sandığın kadar değerli ise chatloglardan kontrol edilecektir, içini ferah tut.

Ayrıca, rica ediyorum daha fazla spam ileti gönderme. Sakin kalarak admin kararı bekleyebilirsin. Tek cümlelik iletilerle adminlerin işini zorlaştırmanın manası yok. İyi ve seviyeli forumlar.

#7 - 30.03.2021 17:56
@Mnemosyne Açıklansın hemen kişinin savunması bitmiş.

#8 - 30.03.2021 18:02
Thomas karakterinin emote'suz vurması olayına şahidim. Emote vermeden vurması sonrası, emote vererek tekme sallamıştım. Admin yanıltma çabalarına gerek yok, olay açık. İyi forumlar.

#9 - 30.03.2021 18:05
Dostum bunlar sadece bir sözden ibaret, şuraya bir kanıt at görelim şahitliğini o zaman? O zaman bende ss'leri sileyim DM attı diyeyim oluyor mu? @MASTY