Konu: [29.03.2021 - Armi Maclean] Car Jack  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 29.03.2021 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armi Maclean @gorgeous

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak tanıdığım Angelica karakterinin aracına biniyorum ve Armi karakeri gelip "hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp beni araçtan indiriyor."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 29.03.2021 22:24
Merhaba,
Oyunda o an Angelica Campbell AFK durumundaydı, Beatrice karakteri bir anda aracın içine bindi, ben de aracı çalıp götüreceğini düşündüm. O esnada kişiye ekran görüntüsünde "Hey" yazdım. Daha sonrasında rol ile kişi indirecek iken anlık olarak "F" tuşuna bastım ve kişiyi indirmiş bulundum.  PM kanalı üzerinden bana "Güzel car-jack yazdı." Rolde yeni olduğum için heyecanlandım ve kendisine de PM kanalı üzerinden geri dönüş olarak bunu "heyecanlandım bir an." diye belirttim. Ek olarak zaten aramızda hiçbir rol gerçekleşmedi. Rolde bir üstünlük sağlamadım ya da ona karşı farklı bir rol yapmadım. Bu söylediklerimi yanımızda olan karakter Eowyn Eich ve Angelica Campbell karakterleri de onaylayacaktır.
Savunmam bu kadardı, kötü bir amaçla veya üstünlük sağlamak amacıyla yapmadım, kendisi beni uyarsaydı bile ben anlayış gösterirdim. Yaptığım bir hataysa kendisinden özür diliyorum, eğer yetkililer ceza vermek isterse de kabul ederim.

@Synyster  @zeusbaris 
« Son Düzenleme: 29.03.2021 22:26 gorgeous »

#2 - 29.03.2021 22:32
@gorgeous 'un da açıkladığı gibi zaten refleks olarak "F" tuşuna sadece 1 kere basılmış, sizi sürekli araçtan atıp trollememiş. Sonrasında zaten araçtan indi, aracı alıp kaçtı mı bizim mi haberimiz yok? Sadece refleksle yapılan bir şeyi bu denli şikayet açacak kadar büyütmeniz biraz garip olmuş. Sonuçta siz aracın motoru açıkken ve yolda giderken aracı çalıp kaçmıyor değil mi? Bu kadar basit bir olayı büyütmenize anlam veremedim, iyi akşamlar.

#3 - 30.03.2021 05:42
Merhabalar,
kişi size durumu açıklamış ve bunu da devam ettirmemiş. Bu yüzden ceza verilmeyecek. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.