Konu: LaDarrel_Hubbard = Rol Baltalama - Spawn Kill - Emotesiz Saldırı  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.03.2021 17:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDarrel_Hubbard @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jafaris @MASTY

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spawn Kill- Emotesiz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jafaris karakteri arkadaşı Linzell'in borcunu almak için Hubbard karakterinin yanına geliyor, biraz tartışma dönüyor. Tartışma büyüyor ve bir kavga çıkıyor Hubbard karakteri emotesiz bayıltıyor. Bayılma geçtikten sonra karşı köşeye geçiyorum ve oraya gelip beni tekrar bayıltıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Emotesiz bayıltma.
Spoiler: GösterGizle

---
Spawn Kill

Ek açıklamalar(varsa): LaDarrel karakteri sürekli olarak DM atan bir karakter, OOC sicili de biraz kabarık.

#1 - 29.03.2021 21:12
savunmamı yapacağım

#2 - 30.03.2021 10:28
Öncelikle iyi forumlar,

Biz Jafaris adlı karakter bana bisikleti ile çarptı ve slanglaştık, daha sonra brawl başladı ve Jamaar karakteri bana saldırmaya başladı, Jafaris karakterini korumak için.
chat'e bakarsanız Jafaris ve Jamaar karakterleriyle slanglarımız bulunuyor;

Daha sonra bu Jafaris ile Jamaar rolde konuşurken otomatik emote vermeden saldırdılar, bende karşılık olarak onlara saldırdım ve Jamaar'ı düşürdüm.
Yerde Jamaar gördüğünüz gibi "siktiğimin" diyor, bu da bir fear-rp ihlali bulunuyor.

zaten hasarlara bakabilirsiniz ikisi bana saldırmış

Hala RK'lı halde slanglar söylüyor;

Spawn Kill olayına gelirsek orada Jafaris karakterini düşürmemiştim ve Travis Turner karakterinin emri ile ona saldırdım, klasik SAMP bugu olduğu için bende Jamaar karakterinin oraya gitti ve yanlışlıkla Jamaar karakterini düşürdüm.

Jafaris karakteri bug nedeniyle Blueberry taraflarına gitti, daha sonra admin ile çekildi.

Söyliyeceklerim bu kadar, arkadaş 1-2 brawl için sinir kapıp şikayet açmış, cidden bu umutsuz vaka. Geri adminlerin kararını bekleyelim. İyi forumlar.

#3 - 30.03.2021 18:50
Merhabalar,
savunma yeterli bulundu. Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.