Konu: LaDarrell_Hubbard - bir çok ihlal.  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.03.2021 14:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDarrell_Hubbard - @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bay Side üyeleri - @Jack_Campbell , @Talhax41 , @Ezinezkoa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Fear Rp ihlali, Emote atmadan işlem yapmak, Yetersiz rol bilgisi.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu gün birliğimin aktif olarak rol yaptığı mahallede takılırken, LaDarrell isimli oyuncu gelip birlik aracına düz kontak atmaya çalıştı. Düz kontak başarısız olunca, hiç bir hakaret veya kışkırtıcı söz söylememe rağmen şahıs durduk yere benle brawl rolüne girdi. Brawl rolünde 1. kez bayılttı, ayağa kalktım sistemsel olarak, emote attım ve doğruldum ama şahıs 2. kez sistemsel olarak bayılttı. Bir süre sonra şahıs başımdan gitmeyince mahalle üyelerine mesaj çektim ve oraya geldiler ama şahıs bu seferde emote atmadan arkadaşlarıma saldırdı. Ek olarak üstümde silahım var ve kendi mahallemdeyim, şahıs tek başına ve üstünde silahı yok buna rağmen benden /pm yoluyla fear-rp yapmamı istiyor.

1. ss; Brawl rolü sonucu sistemsel bayılıyorum. 2. ss; 1 kere bayılmama rağmen 2. kez sistemsel olarak bayıyor. 3. ss; Keyshawn_Murphy'e emote vermeden saldırıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın bolca ooc sicili var, gerekli en ağır cezayı almasını istiyorum.

#1 - 29.03.2021 14:59
Şahitliğimi onaylıyorum.  ::)

#2 - 29.03.2021 15:04
Şahitliğimi onaylıyorum. :)

#3 - 29.03.2021 15:20
Öncelikle herkese iyi forumlar,

1. Ekran görüntüsünde /Tobias'ı yerde tekmeler/ yazdım ve ara sıra yuru 12 attım. 80 saniyeyi hesaplayamadığım için şansa tekrar düştü.

Zaten ekran görüntüsünü incelerseniz asıl arkadaş fear-rp yapmamış.

Diğer ekran görüntüsünde Keyshawn'a saldırırken /ccmy çekmiş, bu ayan beyan orada.

#4 - 29.03.2021 15:23
Öncelikle herkese iyi forumlar,

1. Ekran görüntüsünde /Tobias'ı yerde tekmeler/ yazdım ve ara sıra yuru 12 attım. 80 saniyeyi hesaplayamadığım için şansa tekrar düştü.

Zaten ekran görüntüsünü incelerseniz asıl arkadaş fear-rp yapmamış.

Diğer ekran görüntüsünde Keyshawn'a saldırırken /ccmy çekmiş, bu ayan beyan orada.
Fear-rp yapmam gerektiğini düşünmüyorum, ben kendi mahallemdeyim ve üstümde silahım var. Düşünce güzelce yaralı rolümü yaptım. /ccmy çekme konusuna gelirsek; olayın video halini ekliyicektim ama internetim yavaş olduğu için bunu yapmadım. O kısmı kesip ekliyorum kanıtlara, emote atmadan saldırdığın yeri netce görebilirsin.

#5 - 29.03.2021 15:32
Kendi mahallende onayınız bulunuyor mu? Sayın oyuncu lütfen burada kendimizi kandırmayalım.

/ccmy olayında video'nuzu paylaşın lütfen

#6 - 29.03.2021 15:36
Kendi mahallende onayınız bulunuyor mu? Sayın oyuncu lütfen burada kendimizi kandırmayalım.

Onayımız bulunmuyor evet ama bu senin kafana göre 3-4 zenci karaktere rahatça saldırabileceğin anlamına gelmez.

Keyshawn_Murphy'e emote atmadan saldırdığına dair video, buyur video'da emote atmadan saldıdığın 00:14 saniyesinde "ayan beyan" ortada.

#7 - 29.03.2021 15:47

Onay bulunmasına gerek yok kanıtlara bakılacak olursa o ortamda senden kalabalığız ve korkusuzca davranıyorsun ahah. Saf numarası yapma dostum belli ki canın sıkıldı ve trolleyecek kişiler aradın buda biz olduk ne diyelim. Admin kararı.

#8 - 29.03.2021 15:48
1. Olarak video'nun öncesini gösterin, /ccmy atmadan önce :D

2. Olarak Tobias ile brawl'a girdik neyin trollemesi?

#9 - 29.03.2021 15:51
1. Olarak video'nun öncesini gösterin, /ccmy atmadan önce :D

2. Olarak Tobias ile brawl'a girdik neyin trollemesi?
Dostum Video'da emote atmadan saldırdığın açıkça ortada, daha neyin kanıtını atayım? Keyshawn_Murphy'e, 00:14'de saldırıyorsun. Yani emote atsan o 14 saniye içerisinde atarsın. Videoyu daha ne kadar geriye sardırmamı istiyorsun?
Cidden oyunda ihlal yapıp forumda saf/masum ayağına yatmana gerek yok.
Attığım(ız) SS ve Video'lar, olayı tüm şeffaflığı ile anlatıyor. Her şey tüm kanıtlar ile ortada, gerisi admin kararı.  :)
« Son Düzenleme: 29.03.2021 15:56 TuppeX »