Konu: Tony_Hoffman-Car jack  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.03.2021 15:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Hoffman- @FrnszzHukumsuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç kiralayacaktım, bir anda geldi ve car jack attı daha sonrasında kiralaycağım aracı kendisi kiralayıp gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 28.03.2021 18:52
Öncelikle merhabalar, arkadaşımız araçtaydı ben o aracı kiralıyordum sürekli ev soymak için 600 dolar çünkü en ucuz olan o yüzden bekledim arkdaş kiralıyp gidecek mi diye ama kendisi araçta oturuyordu bende 5 dakika bekledim şahıs gitmeyince araca bindim ve ben kiraladım. İyi forumlar dilerim saygılarımla  :vice:

#2 - 28.03.2021 22:43
Öncelikle merhabalar, arkadaşımız araçtaydı ben o aracı kiralıyordum sürekli ev soymak için 600 dolar çünkü en ucuz olan o yüzden bekledim arkdaş kiralıyp gidecek mi diye ama kendisi araçta oturuyordu bende 5 dakika bekledim şahıs gitmeyince araca bindim ve ben kiraladım. İyi forumlar dilerim saygılarımla  :vice:
Kanıtın varsa atabilirsin, sana pm üzerinden ss aldım dedim "OK" diyip gittin, beş dakika felan da beklemedin /arac kirala yazarken cj attın ve aracı kendin kiralayıp ordan uzaklaştın, yalan söylemene gerek yok.

#3 - 30.03.2021 19:16
Merhabalar,
bu tarz durumları kendiniz çözmek yerine oyun içinden rapor atabilirsiniz, eğer kişi aracı kiralamadan araç içinde afk bırakmışsa buna müdahale edebiliriz zaten. Tony karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.