Merhabalar, kısa ve öz şekilde yazarak savunmamı yazacağım.

SS'de gözüktüğü üzere Donovan_DiCaprio'nun yazdığı şeyler gözükmekte: "Kaydır kalçanıda, bende geliyim" Bu durumda karakterim önceden yaşanan olay üzerine rahatsız oluyor ve o durumda karakterim agresif olduğu için Donovan adlı kişinin kendisine cevap vermesine sinirleniyor, ic olarak şahısın annesine küfür ediyor.
"RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı. Durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar veremeyiz. Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı. Kafamıza eseni yapamayız." Şahsımın küfür etmesinin sebebi Donovan adlı kişinin sevgilisine yürüdüğünü sanması, bunun bir ihlal olduğunu sanmıyorum ki arkadaş rolümüzü baltaladığı için oradan uzaklaşıyorum ve rolü bitiriyorum.
Kendisi'nin OOC kin kaptığını düşünüyorum, normalde böyle bir şey için şikayet açılmaz ama şahıs OOC kinli olduğu için şikayetini açıyor.

Böyle bir oyuncunun bana rol açısından şikayet açmasını açıkcası saçma buldum, daha fazla yazmayacağımı belirtiyorum. Tamamen admin kararına bırakıldı.
Dip Not: Ve "META" yapmadığım için seni tanımamazlıktan geliyorum ve aranızdaki rolü bilmediğim için öyle bir tutum sergiliyorum, savunmam bu kadar.