Konu: Udo_Winter Retarted-Rp 27.03.2021  (Okunma sayısı 298 defa)

#0 - 27.03.2021 19:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Udo_Winter @memistheking

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olay yerindekiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.03.2021 19:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted-Rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sofya karakterini, Donovan IC ablası olarak görüyor ve hastaneye onu ziyarete gidiyor, yanında Udo adlı karakter var, Sofya'nın yanına oturmak istiyorum, ve karakterimin annesine küfür ediyor, karakterimin yaşı zaten 18, Udo'nun onun sevgilisi olduğunu biliyor. Fakat Udo karkateri olayı sanırım yanlış anlıyor, ve direk karakterime küfür ediyor, gündelik hayatta, sevdiğin kızın kardeşi olarak gördüğü birine, yanına oturmak istediği için annesine küfür etmek mantık dışı, oraya gelme amacım, başka bir karakterin, Sofya üzerinden bana para iletmiş olması, o parayı almaya gitmekti, Udo küfür edip, üstüne sanki ben ona küfür etmişim gibi bir de /do üzerinden beni tehdit ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerçek hayatta, sevdiğin kızın, kardeşi gibi bir insan olsa, ve o kişi sevdiğin kızın yanına oturmak istese, onun annesine küfür ederek terslemek mantık dışı. Oraya gelme amacım, Sofya'dan para alıcağımın olmasıydı. Cezalandırılmasını istiyorum  :vice:

#1 - 27.03.2021 19:42
Merhabalar, kısa ve öz şekilde yazarak savunmamı yazacağım.

SS'de gözüktüğü üzere Donovan_DiCaprio'nun yazdığı şeyler gözükmekte: "Kaydır kalçanıda, bende geliyim" Bu durumda karakterim önceden yaşanan olay üzerine rahatsız oluyor ve o durumda karakterim agresif olduğu için Donovan adlı kişinin kendisine cevap vermesine sinirleniyor, ic olarak şahısın annesine küfür ediyor.

"RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı. Durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar veremeyiz. Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı. Kafamıza eseni yapamayız." Şahsımın küfür etmesinin sebebi Donovan adlı kişinin sevgilisine yürüdüğünü sanması, bunun bir ihlal olduğunu sanmıyorum ki arkadaş rolümüzü baltaladığı için oradan uzaklaşıyorum ve rolü bitiriyorum.

Kendisi'nin OOC kin kaptığını düşünüyorum, normalde böyle bir şey için şikayet açılmaz ama şahıs OOC kinli olduğu için şikayetini açıyor.

Böyle bir oyuncunun bana rol açısından şikayet açmasını açıkcası saçma buldum, daha fazla yazmayacağımı belirtiyorum. Tamamen admin kararına bırakıldı.

Dip Not: Ve  "META" yapmadığım için seni tanımamazlıktan geliyorum ve aranızdaki rolü bilmediğim için öyle bir tutum sergiliyorum, savunmam bu kadar.

« Son Düzenleme: 27.03.2021 19:43 memistheking »

#2 - 27.03.2021 19:45
Ve gerçek hayatta yanında sevgilisi olan birinin yanına gidip "Kaldır kıçını" gibi tavırlarda umarım OOC olarak da yapabilirsin dostum, tamamen OOC kin kaptığın için şikayetini açtın. Rol hayatında başarılar. GOD RP

#3 - 27.03.2021 19:46
Ayrıca /do üzerinden sadece yüzünü aklıma kazıdığımı belirttim, bunu yazmadım; "/do Donovan'ın yüzünü aklına kazıdı, ona sıkacak."

Yaptığın rol gerçekten kötü dostum, umarım kendini geliştirirsin.

#4 - 27.03.2021 19:57

Ayrıca böyle bir olay için @noscrubs  Adlı arkadaşı şahit ekleyebilirim, bu saatlerde karakterimin sevgilisine yüründü ve ic olarak silah çektim. Karakterim karakter olarak biraz agresif olduğu için böyle bir tutum sergiledi, savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 03.04.2021 01:03 memistheking »

#5 - 27.03.2021 20:14
Öncelikle, benim yediğim jailler Admin gözetiminde, anlık yediğim jailler. Ve konu burada benim eski karakterimin sicilin değil, bu seni alakadar etmez, OOC de sevgilime böyle yapılsa aynı tepkiyi veririm diyorsun, Burası Türkiye Hürriyet değil. Türkçe terimlerin yasak olduğu bir sunucu, sen burada Türk keko rolü yapıyorsun, umarım Türk rolü yapmayı bırakırsın ve kendini bir an önce yabancı rolü yapmaya odaklarısın, kendini geliştirmeni diliyorum. 3. Savunman çok saçma geldi açıkcası, ben senin sevgiline yürümedim. Biraz havalı olduğunu sandığın için attın sanırım.

#6 - 27.03.2021 20:17
Ben mi bilmiyorum ama Amerika'da bir kişinin sevgilisinin yanına gidip böyle şeyler demek normal sanırım, havalı olduğu için değil aynı şekilde ic sevgilime yapılan role öyle bir karşılık verdiğimi anlatmaya çalıştım. Neyse, uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum, yönetici kararını bekleyebiliriz :)

#7 - 27.03.2021 20:19
Öncelikle, benim yediğim jailler Admin gözetiminde, anlık yediğim jailler. Ve konu burada benim eski karakterimin sicilin değil, bu seni alakadar etmez, OOC de sevgilime böyle yapılsa aynı tepkiyi veririm diyorsun, Burası Türkiye Hürriyet değil. Türkçe terimlerin yasak olduğu bir sunucu, sen burada Türk keko rolü yapıyorsun, umarım Türk rolü yapmayı bırakırsın ve kendini bir an önce yabancı rolü yapmaya odaklarısın, kendini geliştirmeni diliyorum. 3. Savunman çok saçma geldi açıkcası, ben senin sevgiline yürümedim. Biraz havalı olduğunu sandığın için attın sanırım.
IC olarak seni tanımadığım için sevgilime yürüdüğünü düşünüyorum dostum. Zenci olup her kıza kaydır kıçını demek daha level 1'de gelen bir şey sanırım :D?

#8 - 27.03.2021 20:21
Ben Sofya' karakterine gel kucağıma otur tarz bir cümle kullanmadım, sevgilinle konuşurken ''KIÇ/POPO'' kelimeleri kullanıldı diye agresif rol yapamassın, ben orada kıçını kaydır, yani yana kay anlamında söyledim. Belki böyle anlarsın, insanlar otururken poposunun üstüne, kıçının üstüne oturur, başka neresini kaydırmasını bekleyebilirdin?, Uzatmaya gerek yok son söz yönetimde :vice:

#9 - 27.03.2021 20:22
IC olarak seni tanımadığım için sevgilime yürüdüğünü düşünüyorum dostum. Zenci olup her kıza kaydır kıçını demek daha level 1'de gelen bir şey sanırım :D?

Ha zenci olup kıçını kaydır demişim, Ha beyaz olup kıçını kaydır demişim. Burada yaptığında OOC ırkçılık, senin OOC karakterini gösterir. Fazla uzatmıyorum, Son söz yönetimde.