Konu: FPS sorunları  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2021 12:09
RX580 ekran kartım ve onu yeterince besleyen diğer ekipmanlarım olmasına rağmen fpsim beklediğimden daha düşük bir değerde, aşırı zorlayacak mod veya HQ mod kullanmıyorum. Addon ve codsmp de kurulu, fps limiti de kapalı. 80-100 arası bir fps alıyorum, idlewood'a girince 50-60'a düşüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.03.2021 14:06
RX580 ekran kartım ve onu yeterince besleyen diğer ekipmanlarım olmasına rağmen fpsim beklediğimden daha düşük bir değerde, aşırı zorlayacak mod veya HQ mod kullanmıyorum. Addon ve codsmp de kurulu, fps limiti de kapalı. 80-100 arası bir fps alıyorum, idlewood'a girince 50-60'a düşüyor.
Merhaba ben Gta San Andreas gelişmiş mod yapımcısıyım. Idlewood kalabalık olduğu için fps düşmesi doğal ancak sizde fazla düşmüş. Ben Fps Attırma modu yayınladım. Onu kullanın. Linkini atacağım. Doğru ayarlanırsa fps attırır. Ancak şunu unutmayun modum sisteminie göre fps attırır. Yani sisteminizin fps'e ihtiyacı varsa ihtiyacı olan fps attırır. Eğer fps attırmaya ihtiyacı yoksa diğer fps sorunlarını çözer(Doğru ayarlar ile). İyi günler! :vice:
Fps Attırma V1.1 modum: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=104177.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 28.03.2021 04:27

GTA San Andreas gibi bir oyunda 80-90 FPS yüksektir, 60 sonrası kısmi bozulmalar başlar. Grafik kötüleştirmesi yapmadan da bundan kaçınamazsınız. FPS Limiter kullanıp FPS'inizi 60'a sabitleyin aksi takdirde grafik kötüleştirmesi dışında pek bir çözümünüz yok.

İyi forumlar  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 28.03.2021 14:21
SAMP oynuyoruz optimizasyonu oldukça düşük bir istemci, 60fps alıyorsan diğerlerini boşver. Benimde karşılaştığım bir sorun bu, fps değerini bir şekilde yükseltsem bu sefer 120 fps'den 80'e düşünce drop yaşattırıyor blaa..blaaa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 28.03.2021 15:08
Gta San Andreas'da fps sorunları var. Düşük fps'te sorunlar oluşuyor. Yüksek fps'te sorunlar oluşuyor. Ayrıca Samp istemcisi de iyi değil. Mta ile kıyaslarsak Samp'ı Mta'da bu sorunların daha az Samp'a göre. Fps değerleri ortalama 60 - 80 arası olmalıdır. 80 - 100'de olailir ancak daha fazla fps oyunda sıkıntı yaratır. Oyun yüksek fps'te acayip sorunlar çıkarıyor. Örneğin yüksek fps ile silah doğrultursanız yürüyemezsiniz. Fps Attırma modumda bana gelen isteklerde biraz daha fps attırmak isteyenler olduğu için Fps Attırma V1.1 sürümümde daha fazla fps attırıyorum ancak sisteme göre yaptırıyorum bu işlemi. Kısacası oyundan yüksek fps değeri beklemeyin. 60 - 100 arası olursa sizler için iyidir.
« Son Düzenleme: 28.03.2021 15:16 UchihaBatuhan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.03.2021 16:05

GTA San Andreas gibi bir oyunda 80-90 FPS yüksektir, 60 sonrası kısmi bozulmalar başlar. Grafik kötüleştirmesi yapmadan da bundan kaçınamazsınız. FPS Limiter kullanıp FPS'inizi 60'a sabitleyin aksi takdirde grafik kötüleştirmesi dışında pek bir çözümünüz yok.

Normal fpsimden memnunum fakat idlewood bölgesinde aşşırı düşüyor, 40-50 FPS düşmesi yaşamak beni üzüyor açıkçası
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 29.03.2021 09:18

Normal fpsimden memnunum fakat idlewood bölgesinde aşşırı düşüyor, 40-50 FPS düşmesi yaşamak beni üzüyor açıkçası
Idlewood işte, herkeste olur. LoadWholeMap diye bir cleo ve 2dfx kullanıyordum, belki ondan dolayı idlewood haritasını önceden yüklediği için pek kasma yaşamadım, yaşadım da 40 fps düşen bir kasma değil. Denemenizi öneririm
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 29.03.2021 10:34

Idlewood işte, herkeste olur. LoadWholeMap diye bir cleo ve 2dfx kullanıyordum, belki ondan dolayı idlewood haritasını önceden yüklediği için pek kasma yaşamadım, yaşadım da 40 fps düşen bir kasma değil. Denemenizi öneririm
LoadWholeMap düşük sistemler için sıkıntılı bir mod. Ben Fps Attırma V1.1 modum ile düşük sistemler için de bunu yaptım. Aynı şekilde çalışan farklı methodlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 29.03.2021 14:22

LoadWholeMap de yüklü :/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 30.03.2021 13:03
Konu şablona göre açılmamış, devam ediyorsa uygun şablonla tekrar yeni bir konu oluşturabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok